[Vand] Manere Interioare Prestige Ph1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

update pe stoc seturi de manere interioare de ph1 negre cu tot cu cochilie la 60 ron setul de 4 bucati cu transport inclus si bineinteles seturile arginti pentru ph2 la acelasi pret.astept comenzi.numai bine.

Comment

Up.....................................Up.......cu manerele de interior ph1 pe negru si ph2 cromate astept comenzi

Comment

anunt de actualitate

Comment

de actualitate ...........................up..................... .......up

Comment

nimeni interesat??

Comment

preturi de criza la seturi de manere interioare de logan ph2,sandero si megane cromte setul de 4 buc cu transport inclus 60 ron

Comment

cromate sau argintii??? ca ce am vazut eu in poze nu cred ca e crom...
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

cum spui tu......................eu am scris cromate dar de fapt sunt argintihttp://www.loganclub.ro/forum/images...y/umbrella.gif

Comment

up..............................up................ ...................up

Comment

Am primit coletul, insa nu sunt prea multumit de continut, prezinta urme de folosinta,iar unul dintre manere are un defect. Te-am rugat ceva in mesaje de care nu ai tinut cont.

Comment

imi cer scuze dar pozele pe care le-am postat prezinta marfa pe care o comercializez probabil au mici zgarieturi ceea ce se vede si in poze datorate transportului lor pana la mine.

up.............................up................. .................up
                        Last edited by blondu_75; 23 October 2010, 21:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

de actualitate................................up

Comment

UP...................................UP........... .....................UP preturi de criza

Comment

manere interioare de logan ph2 arginti la pret de criza 4 buc cu transport incus la 60 ron

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google