pai ,500 e x 400 =2000 ,facem o reducere de 50 % si raman 1000 ,ok . pai sergiu daca te arde asa de tare sa-ti pui a 3 bancheta , ( nu ma intereseaza cum si de unde )fa-mi rost de spatiul de depozitare plafon cu kitul de instalare si tableta de portbagaj ,binenteles noi noute ,si iti dau banchetele , te ajut si la montat demontat ,,coca cola o aduci tu .scule dau eu .
[Cumpar] Bancheta Logan MCV7 Locuri A3a Bancheta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
practic ii noua , teoretic ii de cand ii masina , de asta si am bagat ceva calcule , iar pretul ptr .cele doua elemente nu cred ca depasesc 150 e ,,deci reducere considerabila .deci ,cred ca merita deranjul ........parerea mea.
Comment
-
avand in vedere ca discutia noastra a avut loc, acum ,mai bine de un an ,in care multe s-au schimbat (daca erai de acord anul trecut cu pretentile mele ,erai cu mcv de 7 locuri),sustin pretul care l-am cerut ,in conditile in care plasticurile date la schimb sunt impecabile .
deci 300 de euro este un pret mai mult decat decent ptr. acesta vanzare care implica mai multe elemente .......banchete ,centuri ,suporti pahare ,plasticuri de stalpi etc .....
Comment
-
multumesc de oferta , ai intarziat cu oferta ,doar un an .vorbim la anu ,toate bune.
Comment
Comment