Vind Toba Stelco Noua , 200 Ron

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vind Toba Stelco Noua , 200 Ron

precizare : toba este a lui BoboK ,membru Lc Brasov . Eu doar am facut pozele si am postat anuntul.

El spune ca toba este noua. Pretul este 200 ron.

Mai multe informatii primiti sunandul ,sau contactandul voi direct pe el...sau prin mine...
    Detalii pe PM sau aici pe thread.
    Attached Files
    Last edited by skandal; 15 March 2010, 00:54.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

haideti la toba sport !
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Toba sport de vanzareeeee !

Comment

Inca de vanzare .

Comment

Oi fi eu ciudos si nepriceput, insa aia nu-mi pare nici noua nici toba finala.
          E o intermediara cu o teava sudata.
          Si se vede de la o posta ca nu-i noua.
          Last edited by Cezar; 19 March 2010, 15:54.

Comment

este intradevar toba sport si i s-a pus alt tips ( asa am avut si eu toba ) nu as dori sa comentez pretul....
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Eu doar am postat anuntul , cu spusele proprietarului... daca doriti...veniti vedeti produsul...sau exact cum am zis...luati legatura cu proprietarul...
              Nu va apucati sa va dat cu presupusul ca nu e ok.

Comment

Inca de vanzare.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google