vrea sa cumpar 2 boxe fata de firma,1 subwoofer+1 statie mai mica+calburi cam sa ma incadrez in 450 ron! cine ma ajuta?
Cumpar Boxe Fata,subwoofer+statie+calburi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut,
Statie Magnat Xcite 560
--------------------------------------------------------------------------------
System 4-channel amplifier
Max. 4x 140/2x 340 watts
RMS power output into 4 ohms 4x 70/2x 170 watts
Max. power output into 1 ohms 4x 180 watts
RMS power output into 2 ohms 4x 90 watts
Frequency response 5 � 100.000 Hz (-3 dB)
Harmonic distortion <0,05 %
--------------------------------------------------------------------------------
Subwoofer JBL CS1004T
Subwoofer in incinta cilindrica cu diametrul de 25 cm
Putere RMS : 125W
Putere maxima : 500W
Sensibilitate (2.83V/1m) : 94dB
Raspuns in frecventa: 38Hz - 500Hz
Infinity REF6522I
difuzoare coaxiale, 2 cai
diametru difuzor: 16cm
putere RMS: 60W
putere Max: 180W
impedanta: 2 ohmi
raspuns in frecventa: 53Hz - 21KHz
sensibilitate: 93dB
adancime montaj: 52mm
Amplificatorul si subwooferul functioneaza impecabil, le-am avut pe masina. Avantajul amplificatorului e, ca in cazul in care vrei sa-ti faci un sistem audio ca la carte, folosesti un canal in punte pentru subwoofer (1x170w) si 2 canale pentru difuzoare (nu-ti recomand coaxiale, mai bine mai strangi ceva bani si iti iei un sistem de boxe pentru fata (woofer-medii + tweeter) si le amplifici).
Difuzoarele coaxiale nu sunt ale mele, nu stiu prea multe despre ele (poti sa le vezi ca un bonus, nu am luat in considerare pretul lor).
Pret pachet 400 ron. Daca te intereseaza, o sa revin cu poze.
precizare: difuzoarele infinity nu arata ca noi, dar se aud bine.
sunt 6512i, cu aceleasi specificatii
-
Originally posted by cosmin_mtx View Postsalut,
Statie Magnat Xcite 560
System 4-channel amplifier
Max. 4x 140/2x 340 watts
RMS power output into 4 ohms 4x 70/2x 170 watts
Max. power output into 1 ohms 4x 180 watts
RMS power output into 2 ohms 4x 90 watts
Frequency response 5 � 100.000 Hz (-3 dB)
Harmonic distortion <0,05 %
Subwoofer JBL CS1004T
Subwoofer in incinta cilindrica cu diametrul de 25 cm
Putere RMS : 125W
Putere maxima : 500W
Sensibilitate (2.83V/1m) : 94dB
Raspuns in frecventa: 38Hz - 500Hz
Infinity REF6522I
difuzoare coaxiale, 2 cai
diametru difuzor: 16cm
putere RMS: 60W
putere Max: 180W
impedanta: 2 ohmi
raspuns in frecventa: 53Hz - 21KHz
sensibilitate: 93dB
adancime montaj: 52mm
Amplificatorul si subwooferul functioneaza impecabil, le-am avut pe masina. Avantajul amplificatorului e, ca in cazul in care vrei sa-ti faci un sistem audio ca la carte, folosesti un canal in punte pentru subwoofer (1x170w) si 2 canale pentru difuzoare (nu-ti recomand coaxiale, mai bine mai strangi ceva bani si iti iei un sistem de boxe pentru fata (woofer-medii + tweeter) si le amplifici).
Difuzoarele coaxiale nu sunt ale mele, nu stiu prea multe despre ele (poti sa le vezi ca un bonus, nu am luat in considerare pretul lor).
Pret pachet 400 ron. Daca te intereseaza, o sa revin cu poze.
precizare: difuzoarele infinity nu arata ca noi, dar se aud bine.
sunt 6512i, cu aceleasi specificatii
Comment
Comment