If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand jante ATS Cup pe 15, 5,5j R 15, la pretul de 200 euro.
Precizez ca pozele sunt cu ele murdare, fiind depozitate pe perioada iernii, dar o sa revin cat de repede cu poze cu jantele curate.
detalii pe PM sau cristi_wtf@yahoo.com
@Catalin
jantele vor intra in revizie in urmatoarele zile
pana acum nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar acuma daca e vremea ok o sa demarez treaba
si revin cu poze
@ SDP
ATS au scos jante si mai mici de 7j, 5j, 5,5j....
cel mai bine ar fi o documentatie inainte de a posta, ar fi mai elegant pentru cel caruia ii faci antireclama
Last edited by cristi_14cri; 19 March 2010, 19:33.
Reason: Automerged Doublepost
cristi_14cri la pretul acesta reconditioneaza-le un pic ! sincer ! B-3-SDP stai linistit ca nu ai facut antireclama ) ! cristi_14cri intr-adevar exista si ats cup de 5 si 5,5j dar f putine ! sa iti zic si de ce ? is o replica a nemtilor ! o replica foarte reusita inca ! MA BAG SI EU IN SEAMA si iti zic o mica istorie : Ele o luat nastere in Marea Britanie si o fost unele din cele mai intalnite jante de la raliuri ! O avut numerosi campioni de raliuri acest model ...din cate imi aduc bine aminte era un campion care a luat podiumu cu un lancia delta integrale care avea acest model de jante !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment