Urgent!!! Cedez contract leasing dacia logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urgent!!! Cedez contract leasing dacia logan

cedez contract leasing dacia logan laureate 1.5 dci,an fabricatie 2009,km parcursi 9000.mai sunt de achitat 48 rate a cate 190euro(in rata este inclusa asigurarea casco si valoare reziduala).starea masinii este impecabila!!! PRET(AVANS): 1800EURO INFORMATII:0761330660

Originally posted by biab19 View Post
    cedez contract leasing dacia logan laureate 1.5 dci,an fabricatie 2009,km parcursi 9000.mai sunt de achitat 48 rate a cate 190euro(in rata este inclusa asigurarea casco si valoare reziduala).starea masinii este impecabila!!! PRET(AVANS): 1800EURO INFORMATII:0761330660
    Daca am calculat bine tu vrei pe ea 1800+(48x190)=10920. Asta in conditiile in care un Logan Laureate 1.5dci de 85 CP costa 10050 nou.

Ce sa zic... Succes la vanzare!!!!

Comment

Ce culoarea e?

Comment

Adu masina la sibiu si aia 1800 euro si mai accept 2sau 3 rate si batem palma.
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

preiau eu masina ,dar fara acel avans.tu te-ai folosit de masina,poate un an,nu ai bagat nici un ban in ea,revizie,sau altceva-poate,si vrei un pret de nou.
          oferta mea e valabila luna aceasta.
          si am vrea si poze

Comment

Voi faceti la fel ca bunica, vedeti doar partea cu platitul in rate. Daca depui azi 10000 euro intr-o banca oare peste 48 de luni cati bani o sa ai ??? Daca vreti sa faceti un calcul simplu sa vezi cu cat vinde el masina scadeati din suna aia totala, pe care a zis-o doctoru, dobanda si ati fi aflat pretul masinii. Atat timp cat platesti ceva in rate e normal sa platesti si dobanda pentru banii respectivi.
            sigpic

Comment

cum zici tu,dar la banca tu ai banii aia dupa x ani +dobanda.
              dar tot dupa x ani,oare cat va mai valora masina?
              in orice masina se pierde,ai scos masina pe poarta fabricii,deja i-a scazut pretul.
              bafta la vanzare

Comment

Nu va mai chinuiti ca oricum se pare ca nu ne baga in seama

Comment

1 fara comentarii la bursa,
                  2 proprietarul a lasat numar de telefon, probabil din cauza ca nu are net tot timpul.
                  3 sunati-l daca va intereseaza , nu discutii inutile.
                  sigpic #

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google