If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand Renault Megane 2 echiparea Lux Privilege, motor 1.5 dci 105 cp cutie in 6 trepte, km 105.000 mii cu caiet de service, achizitionata in august 2007 din Reprezentanta prim proprietar. Este versinea de top (in atasament sunt trecute dotarile) consum foarte mic chiar si la viteze mari. Pret 9999 E Exclus variante !
Tel 0724 876 211 sau mail marius.tataru84@yahoo.com
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Masina are jante de aliaj tuxedo pe 16 (205 55 16)!!! In vara am achizitionat si un set de jante tabla pe 15 cu capace originale renault intentionand sa le fac de iarna. Jantele erau incaltate cu anvelope de vara 195 65 15 si m-am gandit sa vad care este diferenta intre 205 55 16 si 195 65 15 confort, etc.
Deci acum am doua seturi unu de vara si unu de iara.
Pe langa asta masina a implinit 120 de mii km si ca atare am facut revizia care a inclus kit distributie, pompa de apa, curea accesorii ulei si toate filtrele este o revizie specifica la fiecare 60de mii, a fost facuta in service reno ca si restul reviziilor la fiecare 10 mii. Pot demonstra cu toate facturile de servicce Reno.
Poze noi din 17.10.2010
Last edited by driv3r; 23 October 2010, 22:36.
Reason: Automerged Doublepost
Nu comentez pretul dar arunca o privire la my ride-ul meu si vezi ce am luat cu 6500 euro, si tot 6 trepte are, si 131 CP, si climatronic, si full piele si sub 100.000 km. Masina mea a costat de noua 30mii euro.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment