[vand] Renault Megane 2 Lux Privilege

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai bre a ta e din 2004 totusi, basca ca n-are km aia.
    Si stii de ce zic ca nu-i are? Pt ca are uzura evidenta pe scaune, mansonul schimbatorului de viteze ce trebuie sa-l schimbi, faruri matuite, lucruri care nu apar la 90.000 km, ci dupa ce utilizare.

Mai pe romaneste, hai on topic.

Comment

Din partea mea merita pretul....;) Masina e ingrijita si...ce sa mai..merita...
      sigpic

Comment

Acum depinde si cati km are ca avea 100.000 acum 2 ani
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

Masina are acum 160 de mii tocmai i-am facut revizia. Toate reviziile sunt trecute in carte se pot vericica la reno am si un dosar cu facturile de la fiecare! Sunt proprietar de noua pret factura 16200 euro.

PS. @cosmindan ia zi cat ar merge o masina ca a mea vad ca te cam pricepi? de exemplu...
          Last edited by driv3r; 16 April 2012, 19:07.

Comment

La km aia maxim 6000....MAXIM!

Comment

La 160.000 km de Romania, si Renault, aia nu face 6000 nici sa o omori.
              Vezi ca e un nene pe forum care cere 4900 euro pe asa ceva, si cu mai putini km.

PS: in 6000 km, poti lua ceva de afara, tot cu 160.000, insa cu uzura mult mai mica si cu o clasa superioara. Deci, sa nu te sperii daca nu o vei vinde la banii astia.

Comment

Totusi, din cele 2 as merge pe aceasta.... este mai noua (2 ani), varianta facelift, mai multe dotari, etc. Este o parere personala.
                Cineva care vrea sa scape de masina lasa la ea (plus ca nu o are de noua - aspect care conteaza in stabilirea pretului din punctul meu de vedere). Daca tu ai o masina achizitionata cu 15000 e si vrei sa o vinzi la un moment dat, te asigur ca nu vei avea acelasi pret cu un vanzator care a luat o la a doua/treia mana cu 7000. Exemplul cel mai elocvent samsarii - ei mereu vor avea masini cu 1500-2000 e sub pretul pietei...

Comment

@cristiansen09 ai perfecta dreptate insa nu toata lumea gandeste la fel... vezi exempele de mai sus, doar cine isi cumpara masina NOUA poate aprecia asta...
                  Masina daca nu se vinde o voi tine in continuare pt ca este o masina din punctul meu de vedere foarte economica si buna.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google