DVD player parasolar auto. Pretul e foarte mic deoarece vreau sa-l vand repede. L-am cumparat de pe ebay cu 100 de dolari, si atat vreau pe el. Este nou cu tipla pe el.
E foarte super si e generatie noua cu rezolutie mai buna si mai fiabil. Mie mia dat garantie 1 an.
L-am cumparat nou si il vand pentru ca am nevoie urgent de bani. L-am probat si functioneaza foarte bine. Am pus mai jos specificatiile producatorului. Are tot ce trebuie pentru montaj. Are telecomanda si cabluri. Are USB si poate citi si carduri. Are modulator FM, sunetul se aude in boxele masinii, si are si el doua difuzoare.
Cine este interesat ii pot trimite poze pe mail, aici nu am reusit sa le pun.
Ref. No.:ESHF701B
Display Format:16:9
Pixel:480 x 3(RGB) x 234
Support TV System:PAL/NTSC/SECAM
Video output/input : two video output
Operation Way:Touch/Full function remote/Manual
Built-in functions:Car DVD,FM transmission,USB Port,SD jack
Playable Disc :DVD,DVD Audio. DVD-R, DVD-RW,HDVD,DIVX
MP3,MP4,CD-R,CD-RW,VCD
Shock proof memory: Two seconds ESP electronic aegis
Auto memory: All the set parameter and position can be memorizedand restored automatically
Multi- language:Chinese,English,Russion,French,German Portugal ,Spanish,Italian,Arabic
Power Supply:DC-12V
Working temperature:-20℃~+60℃
Dimensions: 195*125*39mm
Attached thumbnail(s)
300 Ron e o oferta foarte buna. Am gasit pe internet preturi plecand de la 360 Ron. Produsul e nou si nefolosit.
E foarte super si e generatie noua cu rezolutie mai buna si mai fiabil. Mie mia dat garantie 1 an.
L-am cumparat nou si il vand pentru ca am nevoie urgent de bani. L-am probat si functioneaza foarte bine. Am pus mai jos specificatiile producatorului. Are tot ce trebuie pentru montaj. Are telecomanda si cabluri. Are USB si poate citi si carduri. Are modulator FM, sunetul se aude in boxele masinii, si are si el doua difuzoare.
Cine este interesat ii pot trimite poze pe mail, aici nu am reusit sa le pun.
Ref. No.:ESHF701B
Display Format:16:9
Pixel:480 x 3(RGB) x 234
Support TV System:PAL/NTSC/SECAM
Video output/input : two video output
Operation Way:Touch/Full function remote/Manual
Built-in functions:Car DVD,FM transmission,USB Port,SD jack
Playable Disc :DVD,DVD Audio. DVD-R, DVD-RW,HDVD,DIVX
MP3,MP4,CD-R,CD-RW,VCD
Shock proof memory: Two seconds ESP electronic aegis
Auto memory: All the set parameter and position can be memorizedand restored automatically
Multi- language:Chinese,English,Russion,French,German Portugal ,Spanish,Italian,Arabic
Power Supply:DC-12V
Working temperature:-20℃~+60℃
Dimensions: 195*125*39mm
Attached thumbnail(s)
300 Ron e o oferta foarte buna. Am gasit pe internet preturi plecand de la 360 Ron. Produsul e nou si nefolosit.