If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Trimit oriunde in tara prin posta romana. Eu suport taxele de expediere. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie in acest topic, pe pm sau la telefon: 0723055454 sau 0767502410
Serigrafie (noua): 25 lei
Perfect. Vreau sa imi faci pentru consola, afisajul de aer cel cu butonul de AC, cu simbolurile de temperatura, trepte ventilator si directia aerului.
Fundal negru, toate simbolurile transparente, sau alb intr-un strat subtire cat sa imi treaca culoarea albastra prin el respectiv rosu.
Decupata, centrata si incadrata perfect cu originalul. model PH1 cu pozitionarea in triunghi a butoanelor.
In cat timp este gata daca poti face?
@CataLiNNN, am doar ce se vede in poza
@nelutu, nu am de prestige
@meen, serigrafia care o am de vanzare este cea de fabrica; nu am confectionat-o eu. Aceasta nu are vopsea portocalie aplicata pe ea. Pur si simplu lumina portocalie si-o ia din leduri. La panoul de climatizare e invers. Folia are vopsea portocalie aplicata pe ea si lumina si-o ia dintr-un bec clasic. Aici merge sa pui leduri rosii, se vede perfect. Am mai montat leduri rosii la panouri de climatizare (ph1 si ph2) fara sa curat vopseaua aia si se vede perfect lumina rosie.
Vopseaua aia portocalie se poate "curata" cu acetona (eu asa am curatat), dar foarte mare grija sa nu "cureti" si vopseaua neagra de pe fundal. Foarte, foarte mare atentie la acest procedeu.
Credeam ca poti confectiona... am schimbat toate luminile de la afisaje, butoane pe albastru si rosu la mp3. Afisajul de la consola aer tin neaparat sa il fac albastru
Afisajul original este varza ca nu am avut rabdare "de chinez" sa curat portocaliul si intradevar am ciupit fundalul negru si se vedea naspa de la primele 3-4 simboluri curatate si am abandonat ideea de curatare.
Oricum mersi de sfat o sa confectionez una noua si unicat.
“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Serigrafie (noua): 25 lei
Perfect. Vreau sa imi faci pentru consola, afisajul de aer cel cu butonul de AC, cu simbolurile de temperatura, trepte ventilator si directia aerului.
Fundal negru, toate simbolurile transparente, sau alb intr-un strat subtire cat sa imi treaca culoarea albastra prin el respectiv rosu.
Decupata, centrata si incadrata perfect cu originalul. model PH1 cu pozitionarea in triunghi a butoanelor.
In cat timp este gata daca poti face?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment