75 Ron/buc. Vand 3 Anvelope Michelin 185 65 15, E3A, Rulate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 75 Ron/buc. Vand 3 Anvelope Michelin 185 65 15, E3A, Rulate

Anvelope Michelin Energy 185x65x15, profil E3A, 3 bucati, rulate in regim normal (nu taxi, nu transport marfa, nu competitii). Pretul este de 75 ron per bucata. Le vand la pachet cu 225 ron. Accept orice metoda de plata (numerar, ramburs,plata prin cont bancar sau ordin de plata) si livrez oriunde, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau mesagerie.
    Vand anvelopele deoarece am avut un mic accident (fiti fara grija - fara victime, am lovit o bordura), mi s-a distrus un cauciuc si mi le-au schimbat pe casco pe toate.
    Marius
    0748121014
    Attached Files

câți km ai făcut cu ele că din pozele astea par destul de uzate. Poți să pui niște poze mai clare să se vada mai bine uzura?

Comment

Michelin Energy

Au fost pe masina 2 ani (mai 2007 - noiembrie 2009), dar iarna am avut anvelope de iarna. Cred ca am facut cu ele aproape 40000 km. Foto nu ma lasa admin sa pun ptr sunt prea mari. As putea sa-ti trimit un mail privat daca imi spui adresa.
      Michelin Energy sunt garantate 10 ani (vezi .pdf http://www.michelin.ro/ro/front/affi...095726&lang=RO)

Marius
      0748121014

Comment

Continuare

Anvelopele par uzate deoarece sunt lucioase. Le-am dat cu spray / spuma de curatat anvelope.

Marius
        Attached Files

Comment

Marius ai pm

Comment

Raspuns la pm.

Buna Nelu,
            Uite si cateva foto cu detalii. Zona de rulare este peste semn.
            Iti multumesc ca citesti post-urile mele.
            Te astept cu o comanda pentru anvelopele mele.

Marius
            Attached Files

Comment

Marius o intrebare ,,SV,, înseamnă că ești din Suceava sau înseamnă altceva?? Prețul este fix sau se mai negociază?

Comment

Raspuns negociere

Salut Nelu,
                Eu chiar sunt din Suceava. Prescurtarea SV am luat-o din codul rutier. Daca te referi la alte intelesuri atribuite lui SV, eu ii mai pot da cateve (dar sunt personale).
                Ca si vanzator de produse, ofer ceea ce isi doreste clientul, adica tu. Eu as prefera un pret cat mai mare pe anvelopele mele. Am calculat un pret optim in raport cu uzura fizica si morala. Dar tu daca ai alte argumente pentru a micsora pretul, te rog sa mi le spui. Dupa cum vezi, negocierea a inceput. Postez si un link de publicitate Michelin (rog admin sa nu-l stearga - nu lucrez in bransa) Acesta este .
                Te astept cu o comanda pentru anvelopele mele.

Marius

Comment

as fii interesat de 2 bucati ....vb pe PM!
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Nelu, decide-te!

Salut Nelu,
                    Ar fi bine sa te decizi.
                    Marius

Comment

mai este valabil ?

Comment

Valabil

Originally posted by LmtdEdition View Post
                        mai este valabil ?
                        Da, mai e valabil anuntul.
                        Te astept cu o comanda.
                        Marius

Comment

Marius dacă ai client dă-le drumu.....eu încă nu m-am decis și dacă mă decid vreau să le văd prima dată că după poze m-am mai păcălit odată iar dacă calculez 2 anvelope + un drum până la tine și montatul pe jante ajung la prețul la 2 anvelope noi (la care nu mai plătesc montatul că e gratis). Tot respectul!

Comment

fai o poza la fiecare buza de la cauciuc

Comment

Michelin 185 64 15, 3 bucati, avantajos

Originally posted by nelutu32 View Post
                              Marius dacă ai client dă-le drumu.....eu încă nu m-am decis și dacă mă decid vreau să le văd prima dată că după poze m-am mai păcălit odată iar dacă calculez 2 anvelope + un drum până la tine și montatul pe jante ajung la prețul la 2 anvelope noi (la care nu mai plătesc montatul că e gratis). Tot respectul!
                              Clientii sunt nedecisi inca, ca si tine. Pozele postate sunt reale, facute pe cauciucurile scoase la vanzare. Nu am nici o intentie de a pacali pe cineva. Doua anvelope noi costa aproximativ 600 lei. Daca vrei o tranzactie intr-un cadru securizat, intra pe Okazii.ro
                              Marius

Originally posted by LmtdEdition View Post
                              fai o poza la fiecare buza de la cauciuc
                              Ce fel de poze vrei sa fac? Din lateral? Banda de rulare? Fa-mi o recomandare in raport de foto postate pana acum ca sa am un reper.

Marius
                              Last edited by marius_sv; 9 April 2010, 13:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google