If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cred in primul rand ca imi esti vecin , am vorbit in parchare despre un logan gri al unui vecin(dr.s. stanca sau dr i. muresan), cred ca trec maine pe la voi/firma ma intereseaza fetele de usi toate 4 o curatare ok si sper ca pot sa platesc si cu cardul bancar
cat costa reparatul de parbriz pentru o gaurica ca aia din poza ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Tempomatele sunt doar pentru autoturismele marca Audi, VW, Seat, Skoda si pentru modelul Ford Galaxy.
Pe site-ul motorkraft.ro sunt trecute si preturile.
care mai e oferta la folie pentru toata masina ?
mai e valabila aia cu 400 lei toata masina ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru membrii forumului:
- 400 ron, sedan, fata+spate - folie Solar Zone, comparativ cu 470 ron pret de lista
- 530 ron, sedan, fata+spate - folie Llumar, comparativ cu 590 ron pret de lista.
Pretul include montaj+garantie 7/5 ani+omologare.
Transparente disponibile: 5, 20 35, 50 respectiv 70%.
Aplicarea foliilor se face fara demontarea fetelor de usi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment