vreau leduri la bricheta si la numar.cat ma costa si cand se poate face?
Efectuez Diferite Modificari La Logan Pe Zona MURES
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Climatizare
o noua lucrare efectuata recent
Comment
-
Originally posted by Piiticu View PostO noua lucrare facuta recent, lumini pe usile fata deocamdata, urmeaza si pe usile din spate.
Pretul pentru o astfel de lucrare costa 100 ron pentru usile fata si 100 ron usile spate cu tot ce trebuie de la mine.
Mai jos aveti cateva poze cu lucrarea.
Comment
-
Comment
-
Mi-am montat sambata asta un set de Lupe Bixenon cu Angel Eyes G3,pe care inca nu am apucat sa le testez deoarece am avut un eveniment rutier neplacut.In fine,pe parcurs au aparut ceva probleme:cand am primit kit-ul,l-am desfacut,m-am uitat ce si cum,dar nu am bagat de seama ca un controller are cu un pin mai putin decat celalalt,un fir ce se leaga la baterie pe + trebuia sa fie mai scurt,se considera ca e mai aproape de baterie,la mine ambele erau la fel de lungi.Cu toate astea,dupa ce le-am montat sus..au mers,perfect,perfect 2 minute),dupa ce am schimbat de cateva ori faza lunga/scurta,becul din stanga a ramas pe lunga.Nimeni,care si-a montat lupe bixenon de pe forum,nu a mentionat,cand le-au prezentat,ca e nevoie se o rezistenta sau un releu,pus la farul care face probleme,ca sa nu mai stea blocat pe faza lunga,desi cand le-am dat PM toti mi-au spus ca trebuie,dar ca nu au primit in kit,un lucru bun,ca mi-au raspuns,si le multumesc pe aceasta cale.Si ca meniul sa fie complet,in drum spre casa,la mai putin de 1km de casa,am avut un accident,puteti vedea poze la "Masinile noastre-Bubuite",asa incat un fir de la un balast sa ajunga pe cureaua de la alternator si sa-l roada pana la sarma.L-am izolat preventiv,urmand sa-l inlocuiesc cand o scot din service.
Si cateva poze din timpul lucrarii si dupa ce am ajuns acasa,cu ea lovita desigur,dar nu se vede in poze.Cumpar volan de Duster
Comment
Comment