Cumpar Carcasa Cheie Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Carcasa Cheie Logan

Poate ma ajuta cineva cu o informatie, va rog. Sunt interesat de o carcasa (doar plasticul) de o cheie cu butoane pt. inchidere/deschidere. Astept orice semnal! Multumesc

De exemlu http://www.loganclub.ro/forum/vand_p...-t267p138.html
    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
    sigpic

Comment

Carcasa cheie

Daca inca mai esti interesat de carcasa pentru cheie iti pot face rost eu.De care doresti cu sau fara butoane?
      Tinc fest !!

Comment

salut

Originally posted by Kalimera22 View Post
        Daca inca mai esti interesat de carcasa pentru cheie iti pot face rost eu.De care doresti cu sau fara butoane?
        cu butoane, dar la un pret rezonabil

Comment

am rezolvat cu carcasa, multumesc........sepoate inchide

Comment

Sunt interesat sa cumpar doua carcase cheie Logan (fara cip) dar cu tot cu butoane pt. inchidere/deschidere. Multumesc

Comment

Sunt interesat sa cumpar una carcasa cheie Logan (fara cip) dar cu tot cu butoane pt. inchidere/deschidere. Multumesc

Comment

Am eu 40ron/buc
                http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

am si eu una carcasa cu butoane inchidere/deschidere ! care doreste PM

Comment

sal

ma intereseaza o carcasa cheie logan cu butoane la un pret acceptabil
                    0727146998

Comment

Vezi ca are Augustin_YNG. Este f prompt, iar preturi pt asa ceva sunt f bune. Userul este serios.

Comment

Am carcase de doua feluri 30 roni plus 7 transport prin posta !
                        viorelspiridon@yahoo.com sau 0741024494
                        Attached Files
                        inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off email viorelspiridon@yahoo.com telefon 0741024494

Comment

spiridonv vezi ca am trimis email cu adresa pentru carcasa , bafta .

Comment

Am achizitionat si eu o carcasa cheie Logan de la un dude de pe forum, si dupa 3 saptamani, cand mi-a crapat butonul de "deschis", mi-am adus aminte de reclama la piese de origine Dacia.... sau dai cat face, dar din nefericire in cazul meu nu a fost adevarat. O carcasa originala in magazin e 80 de lei (prima ma-a tinut 6 ani), una chinezeasca e la juma de pret si m-a tinut... 3 saptamani.

Comment

as dori si eu carcasa cheie Logan (fara cip) dar cu tot cu butoane pt. inchidere/deschidere cine ma poate ajuta si pe mine?multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google