[Vand] Statii Cb Si Accesorii Cb (second Hand )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by RADU C View Post
    statie cb MIDLAND ALAN 78 PLUS

s-a vindut !
    salut Radu! Razvan sunt, am luat de la tine statia midland alan 78 plus...te-am tot sunat sa te intreb de antena. Stii ceva de maine ? daca-ti vine vreo antena ceva ? astept raspuns ! Cat despre statie am probat-o cu o antena president, merge destul de bine, precizez ca antena nu era calibrata cu statia, banuiesc ca atunci cand o sa calibrez antena cu statia o sa se schimbe situatia. Despre un amplificator de putere pentru statie ce zici ? ai sa-mi recomanzi ceva acum ?
    Zi buna!

Comment

• ceva difuzor exterior nu ai pentru statie?....
      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Originally posted by sadonlife View Post
        salut Radu! Razvan sunt, am luat de la tine statia midland alan 78 plus...te-am tot sunat sa te intreb de antena. Stii ceva de maine ? daca-ti vine vreo antena ceva ? astept raspuns ! Cat despre statie am probat-o cu o antena president, merge destul de bine, precizez ca antena nu era calibrata cu statia, banuiesc ca atunci cand o sa calibrez antena cu statia o sa se schimbe situatia. Despre un amplificator de putere pentru statie ce zici ? ai sa-mi recomanzi ceva acum ?
        Zi buna!
        99 % miine ajung produsele din germania ; ne auzim la un telefon dupa ora 15 .
        am un singur amplificator pe emisie de 60 W , apare la postul # 311 .

pt. dodolorand
        am 2 dif. externe NOKIA la 30 lei / buc. si un dif. cu filtru de zgomot incorporat la 40 lei .
        sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

99 % miine ajung produsele din germania ; ne auzim la un telefon dupa ora 15 .
          am un singur amplificator pe emisie de 60 W , apare la postul # 311 .

pt. dodolorand
          am 2 dif. externe NOKIA la 30 lei / buc. si un dif. cu filtru de zgomot incorporat la 40 lei .
          niste poze poti sa-mi oferi cu ele?
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• poze cu difuzoarele nokia la 30 lei / bucata
            poza cu dif. cu filtru incorporat gasiti la postul #291
            Attached Files
            sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

Amplificator Radio CB RM KL 200 P Cu Preamplificare

amplificatorul RM KL 200 P are functia de preamplificare ce imbunatateste receptia statiei radio folosite. Amplifica semnalul antenei cu + 26 Dbi

Specificatii Tehnice Amplificator Radio CB 100W - RM KL200P

• Frecventa functionare: 25Mhz - 30MHz
              • Tensiune Alimentare: 12V - 14V
              • Mod de functionare: AM-FM-SSB-CW
              • Siguranta de 5 Amperi

Putere AM / FM

• Putere intrare: 1W - 5W
              • Putere iesire: 100W

Putere SSB

• Putere intrare: 2W - 10W
              • Putere iesire: 200W

Dimensiuni si Greutate

• 110mm (latime) x 125mm (lungime) x 35mm (inaltime)
              • 315g (grame)

Acest amplificator este o solutie pentru cei care vor sa-si mareasca puterea dupa ce si-au cumparat o statie de 4 W , au dat de gustul comunicarii in banda CB si vor performante .
              Acest model spre deosebire de altele amplifica si receptia.Deci prin folosirea lui putem inbunatati atat emisie cat si receptia .
              Un alt avantaj poate fi si faptul ca putem reveni la puterea legala de 4 W prin apasarea simpla pe un buton.
              Puterea de intrare nu trebuie sa depaseasca 6w iar la iesire vom gasi o putere care corespunde produsului dintre puterea statiei si factorul 10.
              Mai exact daca montam un amplificator la o statie de 4W , puterea de iesire va fi de 40W.

PRET : 280 RON
              am mai citit prin posturile tale si m-ar interesa daca poti sa-mi faci rost de asa ceva ... nu stiam ca exista ceva si pentru imbunatatirea receptiei... oricum ne auzim maine la telefon si mai discutam detaliile astea ! Salut, seara buna !

Comment

• reduceri de pret :

statie cb MIDLAND ALAN 77

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; 40 CANALE FM / 12 CANALE AM ; FUNCTIE DUAL WATCH ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; SUPORT MONTAJ
                pret redus : 199 lei

poze si detalii gasiti la postul #290

difuzor extern profesional M CB pt. statii cb

in stare foarte buna ; 100% functional ; buton ON -OFF ; dimensiuni 20/10 cm. ; suport montaj .
                pret : 40 lei

SWR + POWER METRU MONACOR FSI-4

IN STARE FOARTE BUNA ; 100% FUNCTIONAL ; SE LIVREAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL .
                pret redus : 59 lei

poze si detalii gasiti la postul # 291

statie cb CONRAD C -MOBIL

STATIA EMITE SI RECEPTIONEAZA OK ; ESTETIC NOTA 8,5 DIN 10 ; SE LIVREAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL , CU MANUAL DE UTILIZARE ; SUPORT DE MONTAJ ; ROGER -BEEP ; FUNCTIE SCAN ; MICROFON CU TASTE UP , DOWN , SCAN , CALL .
                DISPLAY DE DIMENSIUNI MARI

ATENTIE !
                DYSPLAY-UL PREZINTA O MICA PROBLEMA , IN SENSUL CA NUMARUL DE CANAL NU ESTE AFISAT INTOTDEAUNA CORECT . IN POZA 2 , SE POATE OBSERVA MODUL IN CARE APARE CANALUL NR. 22

pret redus : 189 lei

statie cb STABO XM 4082

IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ; 80 CANALE FM /12 CANALE AM ; SUPORT MONTAJ ; MUFA BRICHETA ; FUNCTIE SCAN .

pret redus : 199ron

statie cb ALBRECHT AE 5180

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; SUPORT MONTAJ ; MUFA BRICHETA
                80 canale FM
                12 canale AM
                functii SCAN si DUAL WATCH , microfon cu taste UP si DOWN ...

statie cb TEAM EURO 404

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; ROGER-BEEP ; 40 CANALE FM

statie cb TEAM TS-PHONE aspect de telefon auto

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; 40 CANALE / 12 CANALE AM ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE DUAL WATCH ( permite ascultarea simultan a 2 canale ) ; FUNCTIE MEMORY ; DESIGN DEOSEBIT , ASPECT DE TELEFON PT. AUTO

pret redus : 190 lei

amplificator emisie PAN POWER TOP 155 de 60 w reali

100 % functional ; putere emisie 60 W reali ( pt. putere semnal intrare de 4 W ) ; carcasa prezinta urme de uzura

pret : 190 lei

poze si detalii la postul # 311

statie cb ALBRECHT AE 5280

in stare buna ; 100 % functionala ; 80 canale FM / 12 canale AM ; functie SCAN ; functie MEMO ; microfon cu taste UP si DOWN
                PRET redus : 199 LEI

poze si detalii la postul #312

antena cb PRESIDENT GEORGIA
                in stare buna ; 100 % functionala

• Impedanta: 50 Ω
                • Reglabila pentru frecvente de: 26.00 MHz - 28.00 MHz
                • Polarizare: Verticala
                • SWR: 1.1 / 1.0
                • Gain: +3 dBi
                • Putere maxima: 25W Continua, 50W Perioada Scurta
                • Latime de Banda: 600 kHz (60 cx)
                • Greutate (approx.): 300 g
                • Inaltime (approx.): 315mm
                • Spic: Otel Inoxidabil
                • Protectie impotriva descarcarilor electrice (impamantare)
                • Radiatie (Orizontala) 360° omnidirectionala
                • Lungime cablu: 4m

pret redus : 100 lei

poze la postul # 313

Comment

• actulizare lista

SWR + POWER METRU MONACOR FSI-4

IN STARE FOARTE BUNA ; 100% FUNCTIONAL ; SE LIVREAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL .

statie cb STABO XM 4082

IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ; 80 CANALE FM /12 CANALE AM ; SUPORT MONTAJ ; MUFA BRICHETA ; FUNCTIE SCAN .

s-au vindut !

Comment

• actualizare lista

statie cb TEAM TS-PHONE aspect de telefon auto

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; 40 CANALE / 12 CANALE AM ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE DUAL WATCH ( permite ascultarea simultan a 2 canale ) ; FUNCTIE MEMORY ; DESIGN DEOSEBIT , ASPECT DE TELEFON PT. AUTO

s-a vindut !

Comment

• midland alan 18

Originally posted by ice View Post
                      RADU C ai pm
                      am o statie midland alan 18 si am incercat un microfon de la intek cu 4pini din ce cauza bruiaza statiile din jur? imi puteti da un raspuns sa nu se nimeara la pini?

unde pot gasi un microfon pentru o staie midland alan 18 traceiver
                      Last edited by adyta17; 15 June 2011, 01:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• aveti nevoie de un microfon cu 6 pini ... atentie ! conectarea gresita a firelor in mufa microfon poate duce la deteriorarea statiei . nu mai faceti '' improvizatii " .
                        aveti pm cu ''locul '' unde gasiti microfon pt. aceasta statie .

Comment

• reflectometre , mai ai?

sigpic

Comment

• da ,mai am doua , sint dotate si cu power-metru
                            pret : 55 lei
                            Attached Files

Comment

• statiile uhf icon ic-2010 transceiver se pot folosi ca radio cb?

Comment

• inca de actualitate

statie cb MIDLAND ALAN 77

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; 40 CANALE FM / 12 CANALE AM ; FUNCTIE DUAL WATCH ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; SUPORT MONTAJ

difuzor extern profesional M CB pt. statii cbcu filtru zgomot incorporat

in stare foarte buna ; 100% functional ; buton ON -OFF ; dimensiuni 20/10 cm. ; suport montaj .
                                pret : 40 lei

statie cb CONRAD C -MOBIL

STATIA EMITE SI RECEPTIONEAZA OK ; ESTETIC NOTA 8,5 DIN 10 ; SE LIVREAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL , CU MANUAL DE UTILIZARE ; SUPORT DE MONTAJ ; ROGER -BEEP ; FUNCTIE SCAN ; MICROFON CU TASTE UP , DOWN , SCAN , CALL .
                                DISPLAY DE DIMENSIUNI MARI

ATENTIE !
                                DYSPLAY-UL PREZINTA O MICA PROBLEMA , IN SENSUL CA NUMARUL DE CANAL NU ESTE AFISAT INTOTDEAUNA CORECT . IN POZA 2 , SE POATE OBSERVA MODUL IN CARE APARE CANALUL NR. 22

statie cb ALBRECHT AE 5180

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; SUPORT MONTAJ ; MUFA BRICHETA
                                80 canale FM
                                12 canale AM
                                functii SCAN si DUAL WATCH , microfon cu taste UP si DOWN ...

statie cb TEAM EURO 404

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; ROGER-BEEP ; 40 CANALE FM

amplificator emisie PAN POWER TOP 155 de 60 w reali

100 % functional ; putere emisie 60 W reali ( pt. putere semnal intrare de 4 W ) ; carcasa prezinta urme de uzura

pret : 190 lei

statie cb ALBRECHT AE 5280

in stare buna ; 100 % functionala ; 80 canale FM / 12 canale AM ; functie SCAN ; functie MEMO ; microfon cu taste UP si DOWN
                                PRET redus : 199 LEI

antena cb PRESIDENT GEORGIA
                                in stare buna ; 100 % functionala

• Impedanta: 50 Ω
                                • Reglabila pentru frecvente de: 26.00 MHz - 28.00 MHz
                                • Polarizare: Verticala
                                • SWR: 1.1 / 1.0
                                • Gain: +3 dBi
                                • Putere maxima: 25W Continua, 50W Perioada Scurta
                                • Latime de Banda: 600 kHz (60 cx)
                                • Greutate (approx.): 300 g
                                • Inaltime (approx.): 315mm
                                • Spic: Otel Inoxidabil
                                • Protectie impotriva descarcarilor electrice (impamantare)
                                • Radiatie (Orizontala) 360° omnidirectionala
                                • Lungime cablu: 4m

pret redus : 100 lei

SWR + POWER METRU MONACOR ( 2 bucati disponibile )

pret : 55 lei / bucata
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google