If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[QUOTE=RADU C;1060891]va ajut cu cea mai mare placere dar , singura problema este ca nu pot preciza cit de curind aduc acest model ... oricum am sa va anunt in momentul in care intru in posesia acestui model de statie.
statie cb PAN MINI TOP FM ; dimensiuni reduse - doar cit 2 pachete de tigari -
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ; DIMENSIUNI REDUSE ; 80 canale FM /12 canale AM ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; MIKE -GAIN ; DISPLAY ILUMINAT ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; SUPORT MONTAJ
statie cb ALBRECHT AE 6080 cu squelch automat+ filtru zgomot SUPER SQUELCH
in stare buna ;100 % functionala; 80 canale FM ; 12 canale AM
FILTRUL SUPER SQUELCH VA PERMITE SA UTILIZATI STATIA CU POTENTIOMETRUL DE SQUELCH IN POZITIA MINIM , ASTFEL CA VETI AUZI SI ACELE '' CONVERSATII '' CARE IN MOD NORMAL SINT '' ACOPERITE ''DE ZGOMOTUL DE FOND .
functie SCAN ; functie MEMO ; functie DUAL WATCH ( permite receptionarea a 2 canale simultan ) ; microfon cu taste UP ai DOWN
posibilitate de programare a 3 canale directe ; RF gain ; MIKE gain
ceas ; voltmetru
pret : 499 lei
statie cb ALBRECHT AE 5280 cu squelch automat
in stare buna ; 100 % functionala ; 80 canale FM / 12 canale AM ; functie SCAN ; functie MEMO ; microfon cu taste UP si DOWN
se livreaza in ambalajul original !
pret : 249 lei
statie cb STABO XM 3200
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ; DIMENSIUNI REDUSE
pret :209 lei
statie cb PAN MIRAGE 80
100 % FUNCTIONALA ; IN STARE BUNA ; SUPORT MONTAJ ; 80 CANALE FM /12 CANALE AM ;MICROFON CU TASTE UP SI DOWN
pret : 200 lei
statie cb portabila DNT HF 12/5- sint disponibile 3 bucati
100 % FUNCTIONALA ; IN STARE BUNA ; 40 CANALE FM /12 CANALE AM ; ANTENA TELESCOPICA DE 120 CM ( INCORPORATA ) ; ALIMENTARE CU 10 BATERII TIP AA SAU DIRECT DE LA BRICHETA MASINII
SE LIVREAZA CU CABLU ALIMENTARE DE LA BRICHETA + ANTENA DE 30 CM ( se ataseaza statiei in momentul in care o folositi in interiorul masinii , pt. utilizare mai facila )
pret redus :150 lei
statie cb DNT FORMEL 1
IN STARE BUNA ; 40 CANALE FM ; DIMENSIUNI REDUSE
pret : 189 lei
poze la postul # 357
CONVERTOR 24 V LA 13,8 V ; maxim 3 A
IN STARE BUNA ; DIMENSIUNI REDUSE ; IDEAL PT. ALIMENTAREA STATIILOR CB
pret :50 lei
amplificator emisie CTE NEW MOSQUITO de 35 W in FM
100 % functional ; dimensiuni reduse
pret : 80 lei
amplificator receptie ZETAGI P27-1 pt. statii cb
in stare buna ; 100 % functional
Technische Daten:
Frequenzbereich: 26 - (28) 30 MHz
Gewinn: besser als 25 dB
max. Belastbarkeit: 50 W
Betriebsarten: AM/FM/SSB/CW
Stromversorgung: 12-14 V, 10 mA
Abmessungen: 160 x 120 x 50 mm
Anschlüsse: PL-UHF
Gewicht: 540 g
Metallgehäuse
pret :70 lei
amplificator emisie CTE NEW MOSQUITO de 20 W reali
in stare buna ; 100 % functional ; dimensiuni reduse
pret :80 lei
difuzor extern ALBRECHT
in stare buna ; suport montaj ; dimensiuni reduse
pret : 40 lei
amplificator receptie SKYSEARCHER TOX-15
in stare foarte buna ; dimensiuni reduse ; suport montaj ; ambalaj original ; manual de utilizare
STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 80 CANALE FM / 12CANALE AM ; DIMENSIUNI REDUSE ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE DUAL WATCH ( permite receptia a doua canale simultan ) ;MICROFON CU TASTE UP SI DOWN
in stare buna ; 100% functionala ; dimensiuni reduse ; 40 canale FM/ 12 canale AM ; microfon cu taste UP si DOWN ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului )
pret : 190 lei
inca de actualitate si produsele de la posturile # : 366 , 379 , 380 , 381
pfff. bun pret pt magnum. trebuia sa intru lunile trecut ep aici. Bafta multa la vanzare. Cand o sa trec prin tara o sa vreau un difuzor suplimentar. dau un semn intainte cu cva timp
pfff. bun pret pt magnum. trebuia sa intru lunile trecut ep aici. Bafta multa la vanzare. Cand o sa trec prin tara o sa vreau un difuzor suplimentar. dau un semn intainte cu cva timp
ok , se rezolva .
Last edited by RADU C; 28 September 2011, 22:14.
Reason: Automerged Doublepost
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ; DIMENSIUNI REDUSE
pret :209 lei
statie cb portabila DNT HF 12/5- sint disponibile 3 bucati
100 % FUNCTIONALA ; IN STARE BUNA ; 40 CANALE FM /12 CANALE AM ; ANTENA TELESCOPICA DE 120 CM ( INCORPORATA ) ; ALIMENTARE CU 10 BATERII TIP AA SAU DIRECT DE LA BRICHETA MASINII
SE LIVREAZA CU CABLU ALIMENTARE DE LA BRICHETA + ANTENA DE 30 CM ( se ataseaza statiei in momentul in care o folositi in interiorul masinii , pt. utilizare mai facila )
pret redus :150 lei
poze la postul # 357
CONVERTOR 24 V LA 13,8 V ; maxim 3 A
IN STARE BUNA ; DIMENSIUNI REDUSE ; IDEAL PT. ALIMENTAREA STATIILOR CB
pret :50 lei
amplificator emisie CTE NEW MOSQUITO de 35 W in FM
100 % functional ; dimensiuni reduse
pret : 80 lei
amplificator receptie ZETAGI P27-1 pt. statii cb
in stare buna ; 100 % functional
Technische Daten:
Frequenzbereich: 26 - (28) 30 MHz
Gewinn: besser als 25 dB
max. Belastbarkeit: 50 W
Betriebsarten: AM/FM/SSB/CW
Stromversorgung: 12-14 V, 10 mA
Abmessungen: 160 x 120 x 50 mm
Anschlüsse: PL-UHF
Gewicht: 540 g
Metallgehäuse
pret :70 lei
amplificator emisie CTE NEW MOSQUITO de 20 W reali
in stare buna ; 100 % functional ; dimensiuni reduse
pret :80 lei
difuzor extern ALBRECHT
in stare buna ; suport montaj ; dimensiuni reduse
pret : 40 lei
amplificator receptie SKYSEARCHER TOX-15
in stare foarte buna ; dimensiuni reduse ; suport montaj ; ambalaj original ; manual de utilizare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment