[Vand] Statii Cb Si Accesorii Cb (second Hand )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se suplimenteaza cu :

statie cb MIDLAND ALAN 18

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE )
    40 canale FM / 4W; 12 canale AM
    MIC. GAIN ; FUNCTIE PA
    pret : 220 lei
    Attached Files
    sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• caut stabo xm5012 in stare buna. urgent

Comment

• se suplimenteaza cu :

statie cb STABO XM 3500

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; SUPORT MONTAJ
        40 canale FM / 4W ,12 CANALE AM / 1 W
        se livreaza in ambalajul original + manual de utilizare
        pret : 200 lei

statie cb STABO XM 3200 II - SIGILIU INTACT -

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; FOLIE PROTECTIE DISPLAY ; SIGILIU INTACT
        40 canale FM / 4W
        SE LIVREAZA CU SUPORT MONTAJ
        pret : 235 lei

statie cb STABO XM 3200

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; MANUAL DE UTILIZARE
        40 canale FM / 4W
        pret :200 lei

statie cb DNT START 1

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; FOLIE PROTECTIE PE DISPLAY
        40 canale FM / 4W
        pret :175 lei

statie cb DNT START 1

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ;
        40 canale FM / 4W
        pret : 170 lei

statie cb DNT RALLYE

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE ) ; DIMENSIUNI REDUSE ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; ILUMINARE DISPLAY PE PORTOCALIU ; SUPORT MONTAJ
        40 canale FM / 4W
        pret : 180 lei
        Attached Files
        sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• domnu, daca faceti rost de un microfon cu ecou pe 4 pini, am rugamintea sami-l tineti si mie. multumesc anticipat.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

• se suplimenteaza cu :

statie cb ALBRECHT AE 6080 cu squelch automat +filtru zgomot SUPER SQUELCH

STATIA este in stare buna ;100 % functionala; 80 canale FM ; 12 canale AM

functie SCAN ; functie MEMO ; functie DUAL WATCH ( permite receptionarea a 2 canale simultan ) ; microfon cu taste UP ai DOWN

squelch automat ;filtru zgomot ANL ;functie MONITOR ; DIMMER

posibilitate de programare a 3 canale directe ; RF gain ; MIKE gain

ceas ; voltmetru

- microfon cu taste UP, DOWN si SCAN

- - FILTRU DE ZGOMOT SUPER SQUELCH

acest filtru permite ''taierea'' frecventelor nedorite care apar pe partea audio , astfel ca obtineti o calitate a sunetului foarte ridicata + posibilitatea de-a utiliza statia cu squelch-ul aproape de minim ( se aud si transmisiile care altfel ar fi fost '' bruiate ''de zgomotul de fond )
            pret : 499 lei

SWR + POWER METRU MAAS K-SWR-201 pt. calibrat antene cb + cablu conexiune

APARATUL ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONAL ;
            SE UTILIZEAZA LA CALIBRAREA ANTENELOR CB SI LA MASURAREA PUTERII DE EMISIE A STATIILOR CB
            POATE MASURA PUTERII PINA LA 1 KW
            DISPLAY ILUMINAT
            pret : 90 lei
            Attached Files

Comment

• se suplimenteaza cu :

statie cb ALAN 48 PLUS

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ;
              80 canale FM /4W ; 12canale AM /1W
              microfon cu taste UP , DOWN si LOCK
              pret : 249 lei
              Attached Files

Comment

• Buna seara. Am un logan mcv, si mi-a fost furata antena, un Little Wil, pt ca BOUL de mine a uitat-o pe masina. Puteti va rog sa-mi recomandati ceva cu raport calitate receptie/inaltime optim, si eventual un sistem de fixare mai sigur ? Mentionez ca am barile transversale. Va multumesc anticipat.

Comment

• Originally posted by budaipmihai View Post
                  Buna seara. Am un logan mcv, si mi-a fost furata antena, un Little Wil, pt ca BOUL de mine a uitat-o pe masina. Puteti va rog sa-mi recomandati ceva cu raport calitate receptie/inaltime optim, si eventual un sistem de fixare mai sigur ? Mentionez ca am barile transversale. Va multumesc anticipat.
                  antena cb midland ml 145 - 130 ron !

Comment

• statie cb ALBRECHT AE 6080 cu squelch automat +filtru zgomot SUPER SQUELCH
                    s-a vindut !

Comment

• statie cb STABO XM 3200 III
                      s-a vindut !

Comment

• se suplimenteaza cu :

statie cb MIDLAND ALAN 78 PLUS

STATIA ESTE IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ( EMISIE + RECEPTIE )
                        80 canale FM / 4W; 12 canale AM/ 1 W
                        MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE DUAL WATCH ( permite ascultarea a 2 canale simultan ) .
                        pret : 230 lei
                        Attached Files

Comment

• Daca intereseaza pe cineva:
                          Midland 220 folosit o luna..........asadar nou....cu suport de placaj pentru asezat intre scaune........sigilat.......fara ecou sau alte imbunatatiri......
                          Midland 278 folosit sase luni...........adica aproape nou........tot fara imbunatatiri...
                          Fiecare 400 Ron.......nenegociabil....
                          telefon 0724574167
                          Attached Files
                          Last edited by Dan Georgescu; 13 March 2012, 16:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• statie cb MIDLAND ALAN 78 PLUS
                            s-a vindut !

Comment

• statie cb MIDLAND ALAN 78 PLUS

100% FUNCTIONALA ; CARCASA PREZINTA URME DE UZURA ; ESTETIC NOTA 8 DIN 10 ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE DUAL WATCH ( permite ascultarea a 2 canale simultan ) .

Specificatii tehnice:
                              Canale: 40 AM/FM
                              Plaja gamei de frecventa: 26.565-27.601 MHz
                              Sensibilitatea: 0.5μV pentru20 SINAB in modul AM/FM
                              Rejectia canalului adiacent: 65dB
                              Controlul frecventei: PLL (Phase Lock Loop)
                              Tensiunea de alimentare: 13.8V±15%
                              Dimensiuni: 140×36×182mm
                              Greutate: 1 kg
                              Puterea de emisie: 4 Watt AM/FM
                              Putere de iesire audio: 2.0W cu posibilitatea montarii de difuzor suplimentar

pret : 235 lei

Amplificator RM KL 200P
                              Amplificator Radio CB 100W RM KL 200 P Cu Preamplificare

Spre deosebire de RM KL 200, amplificatorul RM KL 200 P are functia de preamplificare ce imbunatateste receptia statiei radio folosite. Amplifica semnalul antenei cu + 26 Dbi

Specificatii Tehnice Amplificator Radio CB 100W - RM KL200P

• Frecventa functionare: 25Mhz - 30MHz
                              • Tensiune Alimentare: 12V - 14V
                              • Mod de functionare: AM-FM-SSB-CW
                              • Siguranta de 5-7 Amperi
                              • Consum 7 Amperi

Putere AM / FM

• Putere intrare: 1W - 5W
                              • Putere iesire: 100W

Putere SSB

• Putere intrare: 2W - 10W
                              • Putere iesire: 200W

Dimensiuni si Greutate

• 110mm (latime) x 125mm (lungime) x 35mm (inaltime)
                              • 315g (grame)

Acest amplificator este o solutie pentru cei care vor sa-si mareasca puterea dupa ce si-au cumparat o statie de 4 W , au dat de gustul comunicarii in banda CB si vor performante .
                              Acest model spre deosebire de altele amplifica si receptia.Deci prin folosirea lui putem inbunatati atat emisie cat si receptia .
                              Un alt avantaj poate fi si faptul ca putem reveni la puterea legala de 4 W prin apasarea simpla pe un buton.
                              Puterea de intrare nu trebuie sa depaseasca 6w iar la iesire vom gasi o putere care corespunde produsului dintre puterea statiei si factorul 10.
                              Mai exact daca montam un amplificator la o statie de 4W , puterea de iesire va fi de 40W.

pret : 250 lei

Antena CB MIDLAND ML-145 mobila emisie-receptie pentru banda CB - 27MHz
                              Montura magnetica 120 mm , cablu de 3 metri si mufa PL

Banda de frecventa - 26-30 MHz
                              Numar de canale - 90 canale
                              Puterea maxima aplicata(W) - 400
                              SWR minim in centrul benzii - 1.1
                              Castig - 1.3 dB
                              Lungime(mm) - 1600
                              Impedanta(Ohm) - 50
                              Greutate(g) - 350
                              Material - Otel
                              Cablu - 3 m de la baza magnetica

pret : 150 lei

pentru produsele care apar in acest post , datele de contact sint :
                              0720.313.152 - Razvan sau aici pe forum !

Comment

• statie cb STABO XM 3200 II - SIGILIU INTACT -
                                statie cb STABO XM 3200
                                SWR + POWER METRU MAAS K-SWR-201 pt. calibrat antene cb + cablu conexiune
                                statie cb TEAM SELCOM 8012 + MICROFON CU ECOU
                                statie cb ALBRECHT AE 4200

s-au vindut !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google