If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am o antena SIRIO de 180 cm , insa nu este pe PL ... este cu prindere tip fluture ; am si un suport pt. prinderea in gaurile pt. bare transversale , asta in cazul in care doriti sa o montati pe logan ; la postul # 23 gasiti poze cu suportul si o antena asemanatoare ( difera doar spicul , cel din poza are doar 60 cm )
Am avut o antena ML 145 (care se pare ca este PL) si prinderea inca o am. As dori o antena de maxim 1m, nu musai Sirio dar cu prindere similara cu ML 145 (se pare ca e PL). ML 145 avea 160cm si mi se parea prea mare. Antene pe gustul meu cu prindere pe tip fluture am gasit dar nu am gasit si partea fixa pentru ele. Multumesc oricum pentru oferta.
in acest transport in mod sigur nu .
daca gasesc ceva la un pret '' convenabil '' , aduc si statii cu ssb ; de obicei la comanda , in functie de modelul preferat de client si de suma pe care este dispus sa o cheltuiasca ...
Atunci vorbim inainte de urmatorul transport, in functie de cum stau cu marafetii (ca tot e subiectul zilei ) la momentul respectiv, discutam. Oare un Grant sau Jackson la ce pret ar ajunge?
president george ~250-300 eur
president herbert ~250-300 eur
president jackson ~220-280 eur
president grant ~220-300 eur
desi sint modele mai vechi , isi mentin valoarea ; cu greu gasesc ceva sub aceste preturi .
din aceasta cauza aduc aceste modele doar la comanda !
o alta varianta ar fi ALBRECHT AE 5800 ; acest model este putin mai ieftin ~ 200-230 eur
statie cb PAN MULTI TOP 40 FM ; poza la postul 90
IN STARE BUNA ; 100 FUNCTIONALA ;MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; DIMENSIUNI FOARTE REDUSE ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE SAVE; VOLUMUL MICROFONULUI AJUSTABIL ; FUNCTIE PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) s-a vindut !
Last edited by RADU C; 2 October 2010, 20:42.
Reason: Automerged Doublepost
in stare buna ;100 % functionala; 80 canale fm ; 12 canale am ; functie SCAN ; functie MEMO ; functie DUAL WATCH ( permite receptionarea a 2 canale simultan ) ; squelch automat ;filtru zgomot ANL ;functie MONITOR ; DIMMER ; posibilitate de programare a 3 canale directe ; RF gain ; MIKE gain
se vinde impreuna cu filtru SUPER SQUELCH ( apare in poza in partea dreapta )
acest filtru permite ''taierea'' frecventelor nedorite care apar pe partea audio , astfel ca obtineti o calitate a sunetului foarte ridicata + posibilitatea de-a utiliza statia cu squelch-ul aproape de mimin ( se aud si transmisiile care altfel ar fi fost '' bruiate ''de zgomotul de fond )
microfonul prezinta o mica modificare , tasta PTT fiind repozitionata in partea superioara a carcasei
pret : 550 ron
statie cb ALBRECHT AE 4500
in stare buna ;100 % functionala; 40 canale fm ; 12 canale am ;filtru zgomot ; functie SCAN ; functie MEMO ;mufa bricheta pret : 180 ron
40 canale fm ; functie PA (permite comunicarea in exteriorul autoturismului )
pret : 80 ron
ATENTIE
microfonul nu este cel original ; este necesara inlocuirea mufei microfon pt. a fi compatibil cu aceasta statie ( am sa va livrez si mufa necesara ) deoarece nu pot conecta microfonul la statie , nu garantez ca statia functioneaza 100 % ; doar dupa conectarea microfonului se pot face probe de emisie receptie .
40 canale fm ; functie SCAN ; microfon cu taste UP si DOWN pret : 120 ron
se repune in vinzare :
statie cb TEAM TS 404 cu microfon cu amplificare ; poza la postul #115
in stare buna ;100 % functionala; microfon cu amplificare ; 40 canale fm / 12 canale AM ; dimensiuni reduse
pret : 190 ron
anunt valabil pt :
statie cb ALBRECHT AE 6080 + SUPER SQUELCH ; poza la postul # 116
in stare buna ;100 % functionala; 80 canale fm ; 12 canale am ; functie SCAN ; functie MEMO ; functie DUAL WATCH ( permite receptionarea a 2 canale simultan ) ; squelch automat ;filtru zgomot ANL ;functie MONITOR ; DIMMER ; posibilitate de programare a 3 canale directe ; RF gain ; MIKE gain
se vinde impreuna cu filtru SUPER SQUELCH ( apare in poza in partea dreapta )
acest filtru permite ''taierea'' frecventelor nedorite care apar pe partea audio , astfel ca obtineti o calitate a sunetului foarte ridicata + posibilitatea de-a utiliza statia cu squelch-ul aproape de mimin ( se aud si transmisiile care altfel ar fi fost '' bruiate ''de zgomotul de fond )
microfonul prezinta o mica modificare , tasta PTT fiind repozitionata in partea superioara a carcasei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment