If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare! am primit azi coletul cu statia alan 54, am montat microfonul, totul ok. Multumesc frumos pentru ajutor. Apelati cu incredere pentru ca nu veti regreta.
L.E: daca ai vreo antena mai lunga asa cu talpa magnetica anunta-ma si pe mine te rog
in seara aceasta am primit '' marfa '', insa nu am reusit sa desfac coletele . revin miine cu un raspuns exact ... ca si idee trebuie sa primesc ALAN 9 PLUS de 150 cm si SIRIO de 180 cm , ambele cu prindere tip fluture
antene cu baza magnetica am 2 bucati de 60 cm .
IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; FUNCTIE DW ( DUAL WATCH - permite "ascultarea'' a 2 canale simultan ) , FUNCTIE SCAN ; FILTRU DE ZGOMOT ; FUNCTIE PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; RF GAIN ; MIKE GAIN ... etc
SPECIFICATII TEHNICE
GENERAL
Canale……………………………………………40 FM (vezi schema benzii de frecventa)
Sensibilitatea……………………………………….0.5µV pentru 20 dB SINAD in Modul FM
0.5µV pentru 20 dB SINAD in Modul AM
Puterea de scoatere audio @10% THD……………2.0 W @ 8 Ohm
Distorsiunea audio…………………………………mai mica de 8% @ 1 KHz
Rejectia imaginii…………………………………..65 dB
Rejectia canalului adiacent…………………………65 dB
Rata semnalului/ zgomot……………………………45 dB
Scurgerea curenta in standby………………………..250mA
Transmitatorul
Puterea de iesire…………………………………….ciclu 10% 4W@ 13.8V DC
Modulatia…………………………………………..AM: de la 85% la 95%
FM: 1,8 KHz ± 0,2 KHz
Raspunsul frecventei……………………………….de la 400 Hz la 2.5 KHz
Impedanta de iesire…………………………………RF 50 Ohm neechilibrat
Rata semnalului/ zgomot……………………………40 dB MIN
Scurgerea curenta………………………………….1100mA (pozitia poterii fara modulatie)
PRET : 360 RON
statie cb PREMIER 1000
STATIA ESTE NOUA ! se livreaza in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile pt. montaj ; 40 canale FM ; dimensiuni reduse PRET : 230 RON
statie cb ALBRECHT AE 4200
in stare buna ; 100 % functionala ; 40 canale FM , 12 canale AM ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; dimensiuni reduse PRET : 200 RON
statie cb ALBRECHT AE 4900
in stare buna ; 100 % functionala ; dimensiuni reduse ; microfon cu taste UP si DOWN ; suport montaj PRET :250 RON
statie cb ALBRECHT AE 4900
in stare buna ; 100 % functionala ; dimensiuni reduse PRET : 230 RON
statie cb ALBRECHT AE 5280
in stare buna ; 100 % functionala ; 80 canale fm , 12 canale am ; functie scan ; functie memo ;microfon cu taste up si down PRET : 260 RON
statie cb CONRAD C 3000
in stare foarte buna ( ca si noua ) ; 40 canale FM ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; dimensiuni reduse ; instructiuni de utilizare PRET : 230 RON
statie cb DNT CV 2000
in stare buna ; 100% functionala ; 40 canale FM ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; dimensiuni reduse ; suport montaj PRET : 190 RON
statie cb PAN MULTI TOP 40FM /12AM
IN STARE BUNA ; 100 FUNCTIONALA ;MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; DIMENSIUNI FOARTE REDUSE ( aproximativ cit 2 pachete de tigari ) ; FUNCTIE SCAN ; FUNCTIE SAVE; VOLUMUL MICROFONULUI AJUSTABIL ; FUNCTIE PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului )
PRET : 200 RON
statie cb STABO XM 3400
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONALA ;DIMENSIUNI REDUSE ; 40 CANALE FM , 12 CANALE AM PRET : 250 RON
statie cb TEAM MAGIC 4012
IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; FUNCTIE DW ( DUAL WATCH - permite "ascultarea'' a 2 canale simultan ) , FUNCTIE SCAN ;
microfonul din poza prezinta o mica '' modificare '' in sensul ca tasta PTT a fost repozitionata in partea de sus a carcasei .
in pret este inclus si microfonul original , cu taste UP si DOWN , insa acesta nu '' transmite '' vocea . PRET : 250 RON
IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; FUNCTIE DW ( DUAL WATCH - permite "ascultarea'' a 2 canale simultan ) , FUNCTIE SCAN ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN PRET : 250 RON
antene cb cu talpa magnetica ; lungime 60 cm
IN STARE BUNA ; DIAMETRUL MAGNETULUI 9 CM
ATENTIE !
PRETUL ESTE EXPRIMAT PER BUCATA ;sint disponibile 2 bucati pret : 80 ron
Antena Cb Cu Prindere La Geamul Lateral ; Lungime 21 Cm
IN STARE BUNA ; EFICIENTA PT. DISTANTE DE PINA LA 4-5 KM ;
IDEALA PT. CEI CARE NU DORESC SA '' STRICE '' ASPECTUL MASINII PRIN MONTAREA DE ANTENE TIP ''TIR '' pret : 50 ron
difuzor extern MAGIC pt. statii cb
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONAL ; CU SUPORT DE MONTAJ pret : 30 ron
difuzor extern pt. statii cb
IN STARE BUNA ; 100 % FUNCTIONAL ; CU SUPORT DE MONTAJ pret : 30 ron
amplificator cb de 30 w PAN - defect -
ATENTIE ! PRODUSUL ESTE DEFECT ! (nu amplifica ) pret : 40 ron
statie cb TEAM EURO 3004 F =AVIZ RADIOAMATORILOR =
IN STARE BUNA ;STATIA FUNCTIONEAZA IREPROSABIL !
SQUELCH AUTOMAT ; ROGER BEEP ; RF -GAIN ; 40 CANALE FM ; SCAN ... etc
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE IN LIMBA GERMANA ( alimentare la 220 v )
ATENTIE !
ofer bonus si microfonul TEAM din poza ; microfonul are o ''problema '' pe partea de emisie ( nu se aude vocea clar )
Buna seara , te rog rezerva asta : Antena Cb Cu Prindere La Geamul Lateral ; Lungime 21 cm pret : 50 ron . Cum facem , sunt din Sibiu ? Multumesc
Antena asta : antena cb SIRTEL de 60 cm +cablul aferent + suport ( se monteaza in gaurile pt. barele transversale ) pret : 60 ron ; poza la postul #23 , se potriveste la Octavia II ?
Last edited by liv_sibiu; 14 October 2010, 20:27.
Reason: Automerged Doublepost
Antena Cb Cu Prindere La Geamul Lateral ; Lungime 21 cm pret : 50 ron se rezerva !
din pacate antena cb SIRTEL de 60 cm +cablul aferent + suport nu mai este disponibila
pot sa trimit antena cu un prieten , 99% trece miine prin medias ... daca nu pina cel tirziu luni tot o trimit eu cumva !
sunati-ma la 0744258917 !
lungime 100cm ; in stare foarte buna pret : 120 ron
statie cb ALBRECHT AE 4200
in stare buna ; 100 % functionala ; 40 canale FM , 12 canale AM ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului ) ; dimensiuni reduse s-a vindut !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment