[Vand] Statii Cb Si Accesorii Cb (second Hand )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se suplimenteaza cu :

statie cb UNIDEN PRO 420

in stare buna ; 100 % functionala ; 40 canale FM ; mufa pt. bricheta ; dimensiuni reduse
    pret : 199 lei

statie cb MIDLAND ALAN 121

in stare buna ; 100 % functionala ; mufa pt. bricheta ; dimensiuni reduse ; suport montaj ; microfon cu taste up si down ; display in 7 culori

Alan 121, statie radio CB pentru auto si camioane. Statie de emisie receptie cu 4w si 40 de canale AM/ FM.

Model de exceptie al gamei Midland, astfel la dimensiunile unei statii mici avem functii de utilitate si personalizare. Meniul ne permite folosirea ei in state care au alta structura de impartire a canalelor CB (ecart de frecventa), atat in FM cat si in AM, astfel procedand anulati din start eventualele probleme datorate de configurarea pe tari a sistemului de comunicare in frecventa libera. In eventualitatea fixarii statiei in zona

Display-ul de dimensiuni reduse, reda pentru o mai buna utilizare informatii cu privire la puterea de emisie, si putere semnalului la receptie, activarea functiilor suplimentare, confirmarea setarilor si modul de lucru FM sau AM . Posibilitatea derularii canalelor inainte si inapoi de pe partea superioara a microfonului face ca utilizarea sa fie simpla si sigura, fara sa diminueze prea mult atentia la sofat. Utilizare statiilor in trafic a inceput odata cu necesitatea unui sentiment de siguranta in aceasta zona in care statisticile sunt din pacate in continuare negative, deasemenea si sentimentul de apartenenta la un anumit grup, in care comunicarea se face din zi in noapte respectandu-se un cod al reciprocitatii si al respectului in trafic. Bineinteles ca sunt cazuri in care fenomenul de mai sus nu e in totalitate regasit insa din ce in ce mai rar.

Caracteristicile tehnice ale statiei Alan 121 ii permit si o recomanda pentru o utilizare intensa, conectata la un amplificator de semnal acesta da dovada de o buna si constanta sursa de putere, rezultatele fiind pe masura.
    Specificatii Tehnice
    Canale: 40 FM (vezi schema benzii de frecventa)
    Sirul frecventelor: 25.615-30.105 MHz
    Comanda frecventei: PLL
    Sirul temperaturii de functionare: -10/+55C
    Voltajul de intrare DC: 13,8 Vdc ±15%
    Marimea: 165 (L)x38 (H)x123 (D)mm
    Greutatea: 0,820 kg
    Sistemul de receptionare: conversie duala superheterodina
    Frecventa intermediara: IoIF: 10.695MHz; IIo: 455 MHz
    Sensibilitatea: 1µV pentru 20 dB SINAD
    Puterea de scoatere audio @10% THD: 2.0 W @ 8 Ohm
    Distorsiunea audio: mai mica de 3% @ 1 KHz
    Scurgerea curenta in standby: 200 mA
    Puterea de iesire: 4 @ 13.8Vdc
    Modulatia: AM: de la 85% la 95%
    FM: 1,8 KHz ± 0,2 KHz
    Scurgerea curenta: 1100 mA (pozitia poterii fara modulatie)

Schema benzii de frecvente
    Litere
    afisate Tara
    I = Italia 40CH AM/FM 4 watt
    I2 = Italia 34CH AM/FM 4 watt
    D = Germania 80 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
    D2 = Germania 40 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
    EU = Europa 40 CH FM 4 watt/ 40 CH AM 1watt
    EC = CEPT 40 CH FM 4watt
    E = Spania 40 CH AM/FM 4watt
    F = Franta 40 CH FM 4watt/ 40 CH AM 1watt
    UK = Anglia 40 CH FM 4watt frecvente engleze + EC 40 CH FM 4 watt frecvente CEPT

Efectuati setarile shimbarii benzii de frecventa odata cu trecerea dumneavoastra prin diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.
    pret : 299 lei

statie cb ALBRECHT AE 5290

in stare buna ; 100 % functionala ; 80 canale FM / 12 canale AM ; functie SCAN ; functie MEMO ; microfon cu taste UP si DOWN

statie cb ALBRECHT AE 4200

in stare buna ; 100 % functionala ; 40 canale FM / 12 canale AM ; microfon cu taste UP si DOWN ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului )

difuzor extern pt. statii cb cu filtru zgomot incorporat ALBRECHT

in stare buna ; 100 % functional
    pret : 50 lei

difuzor extern pt. statii cb cu filtru zgomot incorporat MAAS

in stare buna ; 100 % functional ; suport montaj magnetic

aparat masura swr+ power metru PAN INTERNATIONAL SWR 220

100 % functional

surse tensiune stabilizata , ideale pt. alimentarea statiilor cb ( 2 bucati disponibile )

100 % functionale ;
    pret : 70 lei / bucata
    Attached Files
    sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• se suplimenteaza cu :

statie cb ALBRECHT AE 5080 cu SQUELCH AUTOMAT

100 % FUNCTIONALA ; IN STARE BUNA ;SQUELCH AUTOMAT ; SUPORT MONTAJ ; 80 CANALE FM /12 CANALE AM ; RF-GAIN ; DUAL WATCH ; SCAN ; MEMORY ;MICROFON CU TASTE UP SI DOWN
      pret : 299 lei

amplificator receptie ZETAGI P27-1 pt. statii cb

in stare buna ; 100 % functional

Technische Daten:
      Frequenzbereich: 26 - (28) 30 MHz
      Gewinn: besser als 25 dB
      max. Belastbarkeit: 50 W
      Betriebsarten: AM/FM/SSB/CW
      Stromversorgung: 12-14 V, 10 mA
      Abmessungen: 160 x 120 x 50 mm
      Anschlüsse: PL-UHF
      Gewicht: 540 g
      Metallgehäuse

pret : 99 lei

inca valabile si produsele de la posturile # 330 si 331
      Attached Files
      sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• Acum sa caut dictionarul de germana ? Sau sa-i caut pe Voltaj?

Comment

• statie cb MIDLAND ALAN 77

IN STARE BUNA ; 100% FUNCTIONALA ; 40 CANALE FM / 12 CANALE AM ; FUNCTIE DUAL WATCH ; MICROFON CU TASTE UP SI DOWN ; SUPORT MONTAJ
          s-a vindut !

Comment

• statie cb ALBRECHT AE 4200

in stare buna ; 100 % functionala ; 40 canale FM / 12 canale AM ; microfon cu taste UP si DOWN ; functie PA ( permite comunicarea in exteriorul autoturismului )
            s-a vindut !

Comment

• Buna seara, ma intereseaza un reflectometru.
              Reflectometrele au si cablu?
              Ai drum prin Cluj?
              Un nr. de tel. pe PM

Multumesc

Comment

• antene de 160 cm ai ?

Comment

• am o antena ALAN S9 ( cu cablu si prindere fixa tip fluture ) la pretul de 140 lei

Comment

• SWR asta il mai ai ? si daca da, trimiti si cu posta?
                    Attached Files

Comment

• a fost cumparat de '' cosminov '' ; mai este disponibil CB MASTER SWR-25 ; da , trimit prin posta

Comment

• statie cb ALBRECHT AE 5180
                        statie cb MIDLAND ALAN 121
                        s-au vindut !

Comment

• difuzor extern pt. statii cb cu filtru zgomot incorporat ALBRECHT
                          statie cb ALBRECHT AE 5290

s-au vindut !

Comment

• Originally posted by RADU C View Post
                            am o antena ALAN S9 ( cu cablu si prindere fixa tip fluture ) la pretul de 140 lei
                            Da..supertare antena........

Comment

• dau la schimb acest gps sigilat, garantie pe o statie (cu antena, ne intelegem noi), 0766689992
                              link catre gps....

Comment

• swr + power metru mai ai ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google