If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand Arcuri faruri stopuri stock si orice piesa tuning din fibra de sticla
Vand Arcuri faruri stopuri stock si orice piesa tuning din fibra de sticla
Am de vanzare Arcurile stock, bara fata, bara spate, proiectoare, faruri, stopuri. Toate au fost pe masina mea sunt in stare perfecta. Eu le-am schimbat cu unele tuning.
Daca va intereseaza spoilere praguri eleroane sau orice din fibra de sticla puteti apela la mine
Am de vanzare Arcurile stock, bara fata, bara spate, proiectoare, faruri, stopuri. Toate au fost pe masina mea sunt in stare perfecta. Eu le-am schimbat cu unele tuning.
Daca va intereseaza spoilere praguri eleroane sau orice din fibra de sticla puteti apela la mine
@venox problema ar fi ca daca vand doar un far celalalt eu stiu cand il mai dau... O sa ma uit maine totusi la preturile din magazine si iti raspund. Pana la urma cred ca o sa il dau asa daca ne intelegem la pret. Spunetimi va rog cat costa difuzorul sapte la reprezentanta si va zic pretul meu. Nu am avut timp sa il fac pentru ca am fost foarte incarcat cu comenzi si sesiunea abia ieri am scapat dar mai am de dat o restanta. Astept raspunsul pentru difuzorul spate
Uitati si poze cu farurile. Daca este cineva interesat le dau si cu pleoapele pe ele daca are cineva masina rosie e gata vopsita pleoapa.
Stopurile sunt innegrite am vazut ca in ultimul timp asta este tendinta. Stopurile sunt la 240 lei setul, sau daca doreste cineva schimb cu stopurile normale plus 20 lei
Daca pretul este in jur de 100 E eu o sa il fac la 2 milioane. Daca va hotarati ma anuntati sigur cate persoane vor si ma apuc de treaba. Rog sa posteze doar cine vrea sigur adica nu sa va razganditi pe parcurs
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment