Momentan am ceva probleme materiale din cauza expozitiei care a fost si din cauza unora care nu vor sa isi plateasca datoriile si sut cam prins la mijloc. Va rog sa ma iertati ca am tot amanato cu difuzorul spate. Cum am prins datornicii il voi face
Vand Arcuri faruri stopuri stock si orice piesa tuning din fibra de sticla
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ct-07-apv: asteptam cu nerabdare acel difuzor.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Originally posted by ct-07-apv View PostMomentan am ceva probleme materiale din cauza expozitiei care a fost si din cauza unora care nu vor sa isi plateasca datoriile si sut cam prins la mijloc. Va rog sa ma iertati ca am tot amanato cu difuzorul spate. Cum am prins datornicii il voi face
Comment
-
Se mai aude ceva de difuzorul ala de aer din spate?
Eu as fi dispus sa dau un acont daca nu ai bani si poate mai sunt dispusi si alti pe aci...Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Originally posted by dannyel87 View Postsalut faci fete de usi la comanda dac da cat ma ajung toate 4 si dac le poti face pe masina ta si eu sa vin cu a mea doar sa le montezi dami un pm cu detalii
Ovimiha este o idee buna cu avansul dar nu cred k mai sunt dispusi sa dea pentru ca se gandesc ca fug cu banii sau mai stiu eu ce... Acum stransesem o parte dar a murit cineva si trebe sa plec la Buzau deci se mai amana sper eu ca in 2 saptamani sa il cumpar.Last edited by valeriuciprian; 22 April 2008, 05:37.
Comment
-
Doar sticla de pe spate nu o vinzi? Mar interesa daca se poate ca.. daca o sa ma duc la verificare sa le pot schimba.. Mersi.. difuzorul m-ar interesa si pe mine.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn am fost foarte ocupat inultimul timp. Am trimis pe cineva aici in Constanta sa intrebe cat costa deflectorul si a zis 5 milioane.. Mi s-a parut enorm. Incerc sa imi fac timp intr-o zi sa dau o fuga pana acolo sa vad exact ce si cum si va anunt atunci cand il vad cum se prinde si cat o sa fie
Comment
Comment