Vand dacia logan 2008 predare leasing full!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand dacia logan 2008 predare leasing full!!!

    Pret (cu TVA):

    5,500 EUR (pret negociabil)
    Tip:

    Berlina
    Informatii:

    Fabricatie: 2008, 33,500 km, Transmisie: manuala, Putere: 75 CP (55 kW), Cilindree: 1400 cm³, Euro: euro4, benzina, rosu, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Romania, Tara inmatricularii: Romania.

    Taxa de mediu afiasta pe site este calculata conform OUG 7/2009 si are un caracter strict informativ. Valoarea reala a taxei este stabilita de catre Administratia Financiara pe baza actelor eliberate de RAR. Norma de poluare este garantata doar de cartea de identitate emisa de RAR.
    Echipament aditional:

    geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, proiectoare ceata, senzori parcare, geamuri colorate
    Informatii suplimentare:

    primul proprietar, fara accident, TVA deductibil, carte service
    Descrierea Vehiculului:

    Aer Conditionat~Computer Bord~Geamuri Electrice~Bi-Xenon~Alarma cu Pager~Folie Llumar~Proiectoare~CarKit Bluetooh~Senzori Parcare~Oglinzi Electrice~Km Reali cu Carte Service~Primul Proprietar~Cauciucuri Iarna+Vara Separat~Detector Radar~ Etc , Mai multe relatii la telefon
    Detalii Contact

    Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu ci in general tocmai invers!!! Inainte de a plati asigurati-va ca stiti ce si de unde cumparati!

    Autovit nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

    Romania , Bucuresti (jud. BUCURESTI),
    tel.: +4 0727241002 , +4 0768542779
    Attached Files
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google