Dezmembrez Dacia Logan..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

un pret pentru tetiera tip virgula, daca are asa ceva.

Comment

ma intereseaza si pe mine bara spate si fetele la usi ast pm
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

carena de plastic roata dreapta faţă, un preţ te rog, aici sau pm. Mersi.
        a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

vreau un pret pt toata masina!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

un pret pe jante si anvelope (in ce stare sunt)
            sigpic

Comment

un pret pt mufele de la becuri de la faruri , fetele de usi si plasticurile acelea din spate de la luneta, sticla de la ceasuri si volanu ...stau la coada pt unele repere
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

fetele de usi cat?
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

atatea intrebari si nici un raspuns...
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

si nici PM ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Salutare tuturor, utilizatorul bambucea (Ady) are niste probleme deocamdata la calculator si nu va poate raspunde si ma rugat pe mine sa va transmit celor care vreti fetele de usi sa oferiti niste preturi pentru a face o licitatie deoarece sunt mai multi care doresc aceste fete si asa este cel mai corect sa le dea celui care ofera mai mult. Eu o sa il tin la curent cu activitatea de pe acest topic si o sa il intreb cand iau legatura si despre celelalte piese cerute.
                      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

sa imi zica pretu la toata
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Pretul la toata masina a zis ca e 2000 euro, negociabil, daca ti se pare pretul mare a precizat ca scoate mai mult pe ea daca o vinde pe bucati , iar pentru restul pieselor cerute pe forum mi sa spus doar asa:
                          - Cine vrea oglinzi exterioare nu mai este decat cea de pe dreapta care are doar geamul intreg si probabil plasticul crapat
                          - Macaralele geamuri electrice fata au fost date
                          - Bobina de inductie cu tot cu fise e buna si se vinde
                          - Husele se pot da ca sunt bune
                          - Sprituitoarele sunt bune si se ofera cu tot cu furtunasele aferente si recipientul de lichid
                          - Volanul este bun,este intreg si se vinde si acesta
                          - Tetiera tip virgula nu are,e versiune fara tetiera respectiva
                          - Bara spate e crapata si ramane sa intre el sa arate poze sa vedeti daca se merita
                          - Carena de plastic roata dreapta fata este buna si scoasa la vanzare
                          La restul pieselor cerute pe forum astept detalii de la el, la fel astept si o lista de preturi la piesele mai sus enumerate. Seara buna

Comment

ce varianta este?e preference?

Comment

Da,varianta preferance...

Comment

1.Spirtuitoarele deci nu se dau separat? Daca da spune-mi te rog un pret!
                                2.Sistemul de stergatoare(ansamblu motoras+brate) un pret te rog.

Multumesc!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google