Dezmembrez Dacia Logan..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,e sub scut acolo in fata,si are firul verde(cred ca asa e la toate).
    Cand am timp cobor la masina sa fac o poza mai detaliata.
    Attached Files
    sigpic
    !

Comment

ofer 20 lei cu transport inclus pe plafoniera. astept pm.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

volanul il mai ai? daca da zi-mi un pret. airbag-ul nu a sarit?:-?

Comment

Salut,
          Ma intereseaza un pret la consola centrala de pe bord (unde vin butoanele de comenzi de geamuri etc.). Multumesc anticipat si astept raspuns.

Comment

Astept si eu pretul la tunelul de sub frana de mana...e cam urgenta treaba la mine.
            sigpic

Comment

Originally posted by teo77 View Post
              Salut,
              Ma intereseaza un pret la consola centrala de pe bord (unde vin butoanele de comenzi de geamuri etc.). Multumesc anticipat si astept raspuns.
              Salut, pretul la consola centrala de pe bord este 50 ron, fara butoane ca il mai are doar pe cel de avarie si pe cel de dezaburire
              Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

la ceilalti nu raspunzi?
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Imi cer scuze dar majoritatea celor cerute ori sunt date, ori nu sunt bune, am raspuns doar la cele care se pot da, in legatura cu plafoniera a zis ca o da in Tulcea, volanul nu are airbagul sarit dar e si ala promis altcuiva, plasticele dintre usi cum cerea cineva, nu sunt bune...materialul textil spate la boxe nici el nu e intreg, cd playerul e dat, cerea valeriuciprian tunelul de la frana de mana,el nu stie la ce te referi, e plasticul ala care se scoate? Anvelopele a zis ca o sa caute sa le dea mai intai in oras, daca nu le pune pe forum, tija schimbatorului o da odata cu , cutia de viteze iar maciulia e promisa altcuiva. Sper ca v-am ajutat , pentru alte piese care nu au fost enumerate aici sau pe care le-am omis va rog sa ma anuntati.
                  P.S. Motorul si cutia se dau intregi, fara piese din fiecare in parte.

Comment

Adaug doua poze cu ceea ce vreau.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

ce se mai aude de fetele de usi ?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Fetele de usi s-au dat, tin minte ca am scris asta pe pagina anterioara

Comment

usa dreapta fata

la ce pret ai usa dreapta fata?

Comment

carena pe care ti-am cerut-o mai este disponibila?
                            a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Tot astept raspuns de la el, a zis ca azi o sa mearga la masina sa o demonteze sa puna deoparte ce are de dat, sper sa faca asta si sa ma tina si pe mine la curent. Seara buna
                              P.S. Carena nu stiu daca mai este buna dar iti zic sigur in cursul zilei de azi, si la usa din cate tineam minte era cam indoita, daca te intereseaza asa cum este o sa il intreb pe baiat.

Comment

vreau si eu o mufa de semnalizare fata cu fire si cutia de sigurante de la motor daca mai sunt intacte si un pret...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google