Dezmembrez Dacia Logan..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu e normal cu licitatia asta , dar in fine , omu astepta sa le dea ca in magazin.

Comment

dani nu te supara...600 de ron costa 4 fete de usa NOI ! ...

In legatura cu spatiu de depozitare de la schimbator ..ofer 20 + transport platit de mine

Comment

tocmai asta este si ideea licitatiei.. cine da mai mult

Comment

pot oferi maxim 250 ron pe fetele de usi complecte inclusiv difurile din portiere!!
          sigpic

Comment

salut.ma intereseaza cutia de viteza pret si daca se potriveste pe 1.4 din 2005

Comment

Originally posted by Loganu View Post
              dani nu te supara...600 de ron costa 4 fete de usa NOI ! ...

In legatura cu spatiu de depozitare de la schimbator ..ofer 20 + transport platit de mine
              Da Loganu' te inteleg, eu nu am idee cat costa fiecare piesa noua, eu postez pe forum preturi si impresii din ceea ce imi zice Ady,iar lui i sa oferit si 300 ron pentru fetele de usi pe privat si el dupa asta se axeaza deci nu pot sa pun preturi mai mici decat ce imi zice el, in legatura cu spatiul ala de depozitare vorbesc cu el azi si iti zic , o sa vorbesc si de cutia de viteze ionel si te anunt.
              Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Salut ma intereseaza materialul textil din spatele banchetei de la luneta unde sunt boxele spate.Un pret, te rog!!
                Tinc fest !!

Comment

sa ma ti si pe mine la curent Danny90 in legatura cu fetele de usi ! ! !
                  sigpic
                  The MVP

Comment

De unde esti bambucea?
                    Am si eu nevoie urgent de sonda lambda amonte,aia din fata de la motor.
                    Un pret?
                    sigpic
                    !

Comment

eu vreau plasticele negre DINTRE usi, si cele de langa luneta, plus plusul de pe polita si cpacele de boxe!

Comment

sall un pret pentru volan si pentru tija schimbatorului de viteze cu tot cu maciulie te rog

Comment

O sa fac actualizarea la produsele enumerate mai sus cu disponibilitatea si preturile lor in cursul zilei de azi imediat ce vorbesc cu baiatul.
                          MVP-ule te tin la curent , o sa ii mai amintesc si de fetele de usi sa stiu ce sa va zic sa nu mai tina lumea in asteptare...

Comment

fa-mi un pret pt anvelope , cd player mp3 daca are si pt chedere usi

Comment

Am vorbit astazi cu Ady si a zis ca merge sa inceapa sa demonteze masina si sa vada toate piesele care sunt bune si apoi eu postez o lista aici cu piesle si preturile lor, vdmihai sonda aia lambda a zis ca nu stie unde se afla dar oricum cand demonteaza acuma sigur o sa dea de ea si o sa imi zica. In legatura cu fetele de usi mi-a zis ca a vorbit la telefon cu un baiat din Constanta care ia zis ca ii da 400 lei pe ele si a zis ca i le da lui si ca ii pare rau ca nu va putut ajuta in legatura cu ele.

Comment

husa de la schimbator si un pret te prg..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google