nu e normal cu licitatia asta , dar in fine , omu astepta sa le dea ca in magazin.
Dezmembrez Dacia Logan..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Loganu View Postdani nu te supara...600 de ron costa 4 fete de usa NOI ! ...
In legatura cu spatiu de depozitare de la schimbator ..ofer 20 + transport platit de mineDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
O sa fac actualizarea la produsele enumerate mai sus cu disponibilitatea si preturile lor in cursul zilei de azi imediat ce vorbesc cu baiatul.
MVP-ule te tin la curent , o sa ii mai amintesc si de fetele de usi sa stiu ce sa va zic sa nu mai tina lumea in asteptare...Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Am vorbit astazi cu Ady si a zis ca merge sa inceapa sa demonteze masina si sa vada toate piesele care sunt bune si apoi eu postez o lista aici cu piesle si preturile lor, vdmihai sonda aia lambda a zis ca nu stie unde se afla dar oricum cand demonteaza acuma sigur o sa dea de ea si o sa imi zica. In legatura cu fetele de usi mi-a zis ca a vorbit la telefon cu un baiat din Constanta care ia zis ca ii da 400 lei pe ele si a zis ca i le da lui si ca ii pare rau ca nu va putut ajuta in legatura cu ele.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
Comment