Vand Harti Gps - Pda!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Harti Gps - Pda!

Vand:
    1. Hartă detaliată a Europei pe un singur card de memorie de 1 GB - pret 200 RON

2. Hartă rutabilă a României - pe un singur card de 1GB - pret 150 RON

OFERTA!!!
    Pana la 1 martie

Harta Europa + Harta Romania stocate pe card de 2 GB la pretul de 250 RON

Mai multe informatii pe Yahoo Messenger la chryssn2007

Ce se afla pe cardul de memorie iGO?
    Cardurile SD sau mini SD iGO conţin tot ceea ce este necesar rulări aplicaţiei. Puteti rula aplicatia iGO direct din pachet in numai cateva secunde, oriunde v-aţi afla.

Care sunt componentele iGO?
    Aplicaţia iGO 2007
    Utilitar de instalare automata pentru a va permite sa rulati aplicaţia iGO prin simpla introducere a cardului SD in dispozitiv.
    Hărţi detaliate cu localităţi, coduri postale, străzi, numerele cladirilor si mii de puncte de insteres.

CARACTERISTICI

Meniu multilingv, uşor de utilizat.
    Utilizarea aplicaţiei software de navigare prin GPS, iGO, este uşor si rapid de învaţat. Opţiunile si setarile pot fi accesate prin cel mult unul sau două clicuri din oricare nivel al meniului. Funcţia de căutare inteligentă vă permite introducerea destinaţiei manual sau selectarea atăt a punctelor de interes, căt şi a destinaţiilor salvate automat în istoric. În doar căteva secunde, puteţi planifica trasee cu mai multe destinaţii oriunde în Europa. Din acest moment, iGO vă ghidează automat spre destinaţia specificată.

Planificare si optimizare rapida a traseului cu mai multe destinatii
    În timpul conducerii, puteţi planifica trasee cu mai multe destinaţii in căteva secunde sau vă puteţi baza pe instrucţiunile verbale in limba româna. Dacă vă abateţi de la traseul planificat, aplicaţia va recalcula automat ruta spre destinaţie. Utilizaţi opţiunea de ocolire pentru a putea evita blocajele rutiere.

Hartă detaliată a Europei pe un singur card de memorie de 1 GB
    Aplicaţia software de navigare prin GPS, iGO, conţine în prezent hărţile detaliate la nivel de strada cu adrese poştale a 32 de ţări europene. Harţile detaliate sunt completate cu o baza de date ce conţine mii de puncte de interes (PDI) cu adresele exacte, benzinării, centre de service, centre comerciale, farmacii, locasuri sfinte, muzee, instituţii publice, hoteluri si restaurante etc. Baza de date vă ofera posibilitatea să identifica ţi punctele de interes în funcţie de nume sau de profil distanţa.

Vizualizare interactivă 2D si 3D a hărţii
    iGO beneficiază de o mulţime de inovaţii tehnice.Alături de vizualizare punctul de atracţie principal îl reprezintă funcţia de zoom superinteligent şi de înclinare a hărţii, care măreşte sau inclină automat harta la apropierea de urmatorul viraj, facilitând vizualizarea manevrei pe care trebuie să o efectuaţi.

Comutare automată în modul zi/noapte
    iGO beneficiază de multiple soluţii, menite să sporească gradul dumneavoastră de confort. Una din acestea este posibilitatea configurării aplicaţiei pentru a comuta automat în modul zi/noapte.

Mod VGA şi diverse profiluri de culoare
    Modul VGA şi interfaţa îmbunătaţită cu utilizatorul vă oferă experienţa vizuală a hărţilor de pe suportul tradiţional pe ecranul dispozitivului PocketPC. De asemenea, puteţi selecta mai multe profiluri de culoare pentru a personaliza afişarea hărţilor.

Specificatii tehnice

Suport de stocare:
    Card de memorieSD preprogramat de între 1 GB - 2 GB (în funcţie de acoperirea cartografică)

Limbi acceptate:
    croată, cehă, daneză, ebraică, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, italiană, maghiară, norvegiană, olandeză, română, rusă, polonă, portugheză, slovacă, spaniolă, suedeză si turcă.
    Sisteme de operare acceptate:

Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003
    Microsoft Windows Mobile for Pocket PC Phone Edition 2003
    Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 SE (Second Edition)
    Microsoft Windows Mobile for Pocket PC Phone Edition 2003 SE
    Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2005
    Dispozitive PDA testate (nu este o lista exhaustiva):
    Acer n30, n35, n300, n310, n311
    AnexTek SP230
    ASUS MyPal A730, A730W, A632, A636, A620BT
    Compaq iPAQ h3970 (upgraded to Microsoft Windows Mobile 2003)
    Dell Axim x30, x50v, x51v
    EMTAC GPSJaq GPS
    Eten G500
    Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 720, Pocket LOOX N560, Pocket LOOX N520, C550, n500, n520,
    Garmin iQue M5
    Hewlett-Packard iPAQ 1940, 3950, rz1710, hx2110, hx2410, hx2190, h2210, rx3715, h4150, h5550, hx4700, hw6915, h6340, h6515
    i-Mate PDA2, PDA-N, JAM, JASJAR, K-JAM
    iDo S601
    MDA Compact, III., Pro
    Mitac Mio 169, 168RS, 168, 336, 558, 339, 180, A201, A701, P550, P350,
    Qtek (HTC) 2020i, 9090, S100, S200, 9000, 9100
    Toshiba e800
    Yakumo Alpha GPS, Delta 300 GPS 2L, DeltaX GPS

Banuiesc ca oferi si garantie si factura si licenta....Corect?

Comment

Pai da cred ca la pretul asta are si cu licenta
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by dantes View Post
        Banuiesc ca oferi si garantie si factura si licenta....Corect?
        Garantie? La ce? la card?
        Da! Garantia la card este de 99 de luni.
        La harta nu exista garantie

Licenta? Nu, banuiesc ca nici sistemul tau de operare de pe computer nu are licenta, in fine nu e problema mea; raspunsul este NU, nu se ofera licenta.

Daca aveti nevoie de toate, de factura, licenta si garantie le puteti cumpara din magazin la un pret de cel putin 500 RON

O zi buna!

Comment

Pai daca nu e cu licenta atunci care e ideea? Oricine are un comp si acces la net isi da gratis jos de pe torenti. Si banuiesc ca toti de pe forum au un comp si acces la net ) . De ce ar da bani?
          Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

Originally posted by digedags View Post
            Pai daca nu e cu licenta atunci care e ideea? Oricine are un comp si acces la net isi da gratis jos de pe torenti. Si banuiesc ca toti de pe forum au un comp si acces la net ) . De ce ar da bani?
            OK, mult succes la descarcat de pe net. Daca credeti ca cele descarcate de pe net se compara cu cele originale, e OK!

Vreau sa precizez!!!
            Cardurile sunt IGO 2007!

Comment

Domnule chryssn2007... Din cate stiam acest forum nu incurajeaza vanzarea de produse ilegale. PUNCT.

Vrei sa stii de sistemul meu de operare? Si acasa si la birou sunt cu licenta! Ba mai mult... la ORICE am instalat pe calculator e cu licenta! Vrei sa-ti zic cat am dat pe SQL Server 2005? sau pe Windows 2003 R2 ? sau pe Office 2007? sau asa mai departe?

Ai ceva de vandut ilegal, n-ai decat sa o faci in privat pe barba ta!

Comment

Domnule chryssn2007... Din cate stiam acest forum nu incurajeaza vanzarea de produse ilegale. PUNCT.

Vrei sa stii de sistemul meu de operare? Si acasa si la birou sunt cu licenta! Ba mai mult... la ORICE am instalat pe calculator e cu licenta! Vrei sa-ti zic cat am dat pe SQL Server 2005? sau pe Windows 2003 R2 ? sau pe Office 2007? sau asa mai departe?

Ai ceva de vandut ilegal, n-ai decat sa o faci in privat pe barba ta!
                Sunt carduri originale cu softul original, nu stiu de ce aveti impresia ca sunt piratate.
                Cunoasteti termenul de piratare?

Si mai am o intrebare, toate produsele care sunt puse la vanzare in aceasta categorie de anunturi au factura, licenta, garantie...din cate stiu eu. NU!

Comment

Atata timp cat aici pentru un igo 2006 licentiat costa 746, iar un SD de 1Gb, Sandisk de ex. costa aici 40 lei, vreo 10 curierul, rezulta profit 100 lei...
                  Cel putin mie asa imi rezulta!
                  Daca nu stiai tu vinzi ceva ce a fost furat! Te pot cataloga drept unu' din targul din vitan care vinde cd-playerele de masina care au fost furate din masini!

Comment

Atata timp cat aici pentru un igo 2006 licentiat costa 746, iar un SD de 1Gb, Sandisk de ex. costa aici 40 lei, vreo 10 curierul, rezulta profit 100 lei...
                    Cel putin mie asa imi rezulta!
                    Daca nu stiai tu vinzi ceva ce a fost furat! Te pot cataloga drept unu' din targul din vitan care vinde cd-playerele de masina care au fost furate din masini!
                    Domnule "dantes" eu zic ca va pierdeti timpul in calcule matematice.
                    Treaba cu profitul si ceea ce castig eu din afacerea asta chiar nu va priveste! Pot sa am profit si 500 RON/card, chiar nu e problema dvs. Atat vreau sa stiti ca softul este original pe card original IGO, dar problema e ca nu pot oferi factura!

Oricum baza clientilor mei nu se afla pe acest FORUM

P.S. Pt nelinistea dvs. vreau sa stiti ca numai azi am vandut doua carduri IGO 2007. In total am cred vreo 20 vandute, si cei care le-au cumparat sunt foarte multumiti!

Oricum eu ma retrag de pe acest forum deoarece se fac diferentieri intre utilizatori! Alti sunt favoriti, alti sunt respinsi!

Va doresc BAFTA in continuare!

Comment

Nu neg ca nu functioneaza bine! Ba poate chiar mai bine decat unul original! Si stiu ce vorbesc.

Ideea e ca astfel de lucruri se vand in privat! Si nu se fac diferentieri, ca si eu daca vin si pun aici ca ofer spre vanzare Vista Ultimate cu toate updateurile din ianuarie 2008 de ex. la fel eram luat peste picior!
                      Personal prefer sa respect legea.

Comment

Aici se inchide.
                        Daca primesc o poza cu licenta iGo il redeschid din nou.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google