If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[VAND] Aparatori noroi fata+spate si Pleoape Logan de diferite culori
Noile preturi:
Aparatori Noroi LOGAN Fata 25ron
Aparatori Noroi LOGAN Spate 25ron
Set Paravant(Deflector) Logan Fata 45ron
Set Paravant(Deflector) Logan Spate 40ron
Inele Aeratoare 20ron
Pleoape 20ron
Set Paravant(Deflector) Logan Break Fata Si Spate 90ron
Razuitoare Gheata 3ron/buc
Pentru produsele aflate in stoc se mentin preturile vechi iar noile comenzi le voi trimite dupa 1 Martie dar le primesc incepand de acum!
Last edited by Cristi_Xp; 17 February 2008, 20:50.
aparatori noroi fata+spate vreau si eu. It dau 40 Ron pe ele(pretul vechi). Merge? am gasit cu 30 ron aici in oras si vin perfect, stiu ca si-a luat un prieten
Update lista!
Inele Aeratoare 20ron
Pleoape 20ron
Oferta!!! Paravanturi (deflectoare) Logan fata mai am 1 set albe pe care-l dau la pretul de 35ron - Daca il comandati in 48 de ore dau cadou si o razuitoare de gheata!!!
Astept comenzile saptamana asta, iar expedierea coletelor o voi face de saptamana viitoare!!! (exceptand setul de paravanturi)
@lexani: Nu promit nimic inca...posibil pe viitor. Pentru moment m-am gandit sa vorbesc cu un prieten si sa-mi vopseasca cateva seturi dar atunci ar ajunge pretul cam mare...cel putin dublu si nu stiu daca ar mai vrea cineva sa cumpere.
@Christian86: Da, am ploape albastru marine.
@lexani: Nu promit nimic inca...posibil pe viitor. Pentru moment m-am gandit sa vorbesc cu un prieten si sa-mi vopseasca cateva seturi dar atunci ar ajunge pretul cam mare...cel putin dublu si nu stiu daca ar mai vrea cineva sa cumpere.
@Christian86: Da, am ploape albastru marine.
Ai PM !!
sa ma anunti daca nu ai ceva!
Salut!
Vreau si eu urmatoarele:
a) Paravant(Deflector) Logan Set Fata Si Spate 60ron - 1SET
Cum e in poza la tine vreau a 4-a "linie" Albastru mai inkis
Am si eu culoare masinii tale
b) SET Ornament Faruri Logan , Pleoapa 15ron - 1SET
Cum e in poza la tine vreau a 3-a "linie" NEGRE
Am adus din nou produse!!! Astept comenzile voastre! Iata lista:
Pleoape 20ron
Paravanturi nu mai aduc decat daca vreti cantitati mari adica en-gros iar pretul il discutam pe privat in fuctie de marimea comenzii!
Dau cadou o razuitoare de gheata la fiecare comanda la oricare din produsele de mai sus in limita stocului disponibil.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment