[VAND] Aparatori noroi fata+spate si Pleoape Logan de diferite culori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by carameliasi View Post
    Is super dezamajit de aparatorile de noroi, zice-ai ca sunt ca alea originale !!!
    NU veneau pe gaurile din fabrica, a trebuit sa folosesc holjuruburile trimise de tine
    Daca stiam nu le mai comandam
    nu stiu ce aparatori vinde costin, nu le-am vazut personal. daca sint produse de catre Dobre Prod, aparatorile spate se prind cu holtzsurub si nu au gauri. doar aparatorile care vin in fata trebuiesc sa aiba gauri si dopuri speciale si sint 100% convins ca au.
    deci, eu zic ca sint ca si cele originale!!
    in plus, inainte sa spui ca esti dezamagit de respectivele aparatori, mai bine dadeai citeva detalii, eventual poze, unde credeai tu ca ai o problema, nu?
    in caz ca eu gresesc, te rog sa vi cu o explicatie, eventual costin sa sa de-a explicatii si eventual poze mai detaliate cu acele aparatori.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Atunci mai astept pana primesti si pleoape rosu passion si le i-au impreuna cu ap.de noroi fata,spate.Dai un semn cand primesti pleoapele?

Comment

Deocamdata nu o sa mai aduc. Poate peste 1 luna si ceva sa mai aduc dar mai e pana atunci. Mai am in stocul actual urmatoarele produse:
        Pleoape LOGAN 20ron - 1 set negre si 1 set pe albastru marin
        Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate 50ron - 1 set
        Razuitoare Gheata 3ron/buc

Dau o razuitoare de gheata cadou la fiecare comanda la oricare din produsele de mai sus in limita stocului disponibil.
        In tara momentan.

Comment

Upppppppppppppp!
          In tara momentan.

Comment

Lichidare de stoc!!! Dau 1 set Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate la numai 45ron si 1 set pleoape pe albastru marin la 17ron. Mai dau cadou si razuitoare de gheata la prima comanda primita! Oferta valabila 48ore!
            La preturile de mai sus se adauga si eventualele taxe postale!
            In tara momentan.

Comment

Upppppppppppppppppppppp!
              In tara momentan.

Comment

Pleoape LOGAN 20ron
                Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate 50ron

Dau o razuitoare de gheata cadou la fiecare comanda la oricare din produsele de mai sus in limita stocului disponibil.
                In tara momentan.

Comment

Mai am de vanzare urmatoarele produse:
                  1 set Pleoape negre LOGAN 20ron
                  1 set Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate 50ron

In tara momentan.

Comment

Mai am de vanzare doar 1 set de Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate + 1 set razuitoare gheata cadou la numai 50ron
                    In tara momentan.

Comment

• Cind vei avea pleoape albastru mineral as dori o pereche
                      sigpic

Comment

• Pleoape rosu toreador nu ai cumva??Sau se pot revopsi cele negre sau albe??
                        m`ar interesa p mine o pereche rosu toreador si un pret.astept raspuns.mersi mult
                        LOGAN 1.6 16

Comment

• Daca ai cumva pleaope gri comete anunta-ma si pe mine te rog. is interesat1 si as aprecia daca ai putea sa le pui pe cargus curier rapid.....nu de alta dar lucrez la ei si nu trebuie sa ma mai deplasez pt ramburs!!! Mersi anticipat!
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Pleoape albastru mineral sau rosu toreador nu aduc dar puteti cumpara un set de orice culoare si sa le vopsiti voi in culoarea dorita. Pe gri comete merg perfect pleoapele negre.
                            Aparatori noroi nu mai vrea nimeni?
                            In tara momentan.

Comment

• Pret final la pleoape negre??Plus transport!!Tot
                              ms
                              LOGAN 1.6 16

Comment

• 20ron + transportul. Ai pm.
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X