[VAND] Aparatori noroi fata+spate si Pleoape Logan de diferite culori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai am nici un produs in stoc momentan!
    In cateva saptamani o sa mai aduc Pleoape si orice produs din cele de mai sus doar la comanda.
    Ca o noutate: O sa pot sa vopsesc pleoapele in orice culoare!!! Pretul pentru pleoapele vopsite va fi de aproximativ 35-40ron. Pleoapele pe culorile alb, rosu passion, albastru marine sau negre va fi tot 20ron.
    Puteti sa-mi dati comenzile de pe acum daca vreti dar nu le voi putea onora deocamdata.
    In tara momentan.

Comment

• Originally posted by CosTin View Post
      Nu mai am nici un produs in stoc momentan!
      In cateva saptamani o sa mai aduc Pleoape si orice produs din cele de mai sus doar la comanda.
      Ca o noutate: O sa pot sa vopsesc pleoapele in orice culoare!!! Pretul pentru pleoapele vopsite va fi de aproximativ 35-40ron. Pleoapele pe culorile alb, rosu passion, albastru marine sau negre va fi tot 20ron.
      Puteti sa-mi dati comenzile de pe acum daca vreti dar nu le voi putea onora deocamdata.
      un set albastru marine, astept pana cand aduci ;)

Comment

• Astept comenzile voastre la oricare din produsele afisate in primul post al anuntului pana joi seara cel tarziu deoarece vineri imi fac aprovizionarea si pot sa aduc oricare dintre produse.
        In tara momentan.

Comment

• Acum am vazut ca nu mai am toata lista in primul post asa ca o adaug aici:
          Aparatori Noroi LOGAN Fata si Spate 50ron
          Set Paravant(Deflector) Logan Fata 43ron
          Set Paravant(Deflector) Logan Spate 37ron
          Inele Aeratoare Logan 20ron
          Pleoape Logan 20ron
          Set Paravant(Deflector) Logan Break Fata Si Spate 90ron
          Razuitoare Gheata 3ron
          Last edited by CosTin; 9 April 2008, 17:31.
          In tara momentan.

Comment

• Deflectoarele (Paravanturile) de ce firma sunt ?

Comment

• Ady62 ai PM!
              In tara momentan.

Comment

• La rouge de feu merg pleoape gri? Merci
                kiss 1.6 mpi

Comment

• Pleoape gri? Parerea mea ca merg pe aceiasi culoare ca si masina. Daca vrei pleoape gata vopsite fac la comanda cu 40ron.
                  In tara momentan.

Comment

• Bv costi frumoasa afacere

Comment

• Am adus pleoape pe culorile: albastru marine, rosu passion si negru.Pretul pleoapelor normale este de 20ron pe set. Daca doriti va pot vopsi la comanda in orice culoare pleoapele iar pretul per total la pleoapele vopsite este de 40ron setul.
                      Astept comenzile voastre!
                      Alte produse in afara de pleoape nu mai am!
                      Last edited by CosTin; 11 April 2008, 17:33.
                      In tara momentan.

Comment

• Chiar ca ... buna afacere ... de ce nu zici si de cealalta afacere? lauda-te :>
                        sigpicMy ride

Comment

• Multumesc pentru urari. E mult spus afacere la "cealalta afacere" de care spui tu Deluxe. Adevarul e ca mai schimb/montez leduri in plafoniera, lampa portbagaj, lampa numar inmatriculare, lampa torpedou etc, dar e mult spus afacere. Daca e cineva interesat de asa ceva va pot ajuta. In acest thread va rog sa vorbiti doar despre produsele ce fac obiectul threadului si sa nu mai fiti off-topic. Pentru orice alta intrebare este mesageria privata.
                          Astept comenzile voastre in continuare.
                          In tara momentan.

Comment

• As vrea sa cumpar si yo niste pleoape pe negru din plastic spune-mi si mie cum putem face .... dak potzi da-mi un mail pe masty4u_69@yahoo.com eu sunt din Rm-Valcea

Comment

• Masty ai PM! Trimit oriunde in tara cu plata ramburs prin Posta Romana.
                              In tara momentan.

Comment

• Eu acu cateva zile miam cumparat un set de pleoape cu 3lei).era ultimul set

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google