Vand Logan Laureate 1.6_16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan Laureate 1.6_16v

Din pacate, a venit si momentul asta...am nevoie de bani pt apartament, asa ca ma vad nevoit sa vand masina.
    Pt cine e interesat, laureate 1.6_16v, noiembrie 2009, 18000km. dotari: 4 airbaguri, aer conditionat, 4 geamuri electrice, servodirectie, abs, ebd, afu, oglinzi electrice, incalzire in scaune, alb nemetalizat; extra: chiptuning, suspensie sport, jante oz wrc, anvelope 195/50R15, pinion tr5 de diesel, lumini in bord schimbate pe albastru, mp3/wma player clarion 4x50w.
    pret 7400 euro. fara suspensii, fara jante si fara gume, 6900 euro. masina n-a fost lovita, sunt primul proprietar. Maine o sa pun si poze...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

trist seba, si dupa ce-ti revi cu bani pe ce ai vrea sa mergi?

nu stiu. probabil clio 1.8_16v, 136cp.
    Last edited by Seba; 27 May 2010, 12:17.
    sigpicMy ride

Comment

poze daca se poate....
      0.9 tce SL plus

Comment

accepti si schimburi ? )
        asibanu nu face buyback ?
        Last edited by Cristi_Xp; 27 May 2010, 20:55.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

n-am apucat ieri sa fac poze. o sa pun cat de repede pot...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Salut, ce pret au jantele, eventual jante+anvelope? Spor la vanzare!

Comment

poze deocamdata nu pun, ca ploua de 3 zile si zi eu ca sunt irelevante, masina e acoperita cu un strat protector de noroi jantele au fost 540 euro, gumele au fost 180 euro. in total, 720 euro. tinand cont ca au 2 luni de cand sunt pe masina, 650 euro e ok? dar de-abia dupa 2-3 saptamani, daca le vrei. incerc sa scap fara sa vand masina si daca totusi nu merge altfel, prefer s-o dau cu totul, decat sa ma pun sa dau jos de pe ea. mai vorbim, oricum, esti primul pe lista la jante si gume.
              Last edited by Cristi_Xp; 1 June 2010, 12:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pune si niste poze pt altii Seba ! APROPO .......UPPPP de la mine !! MASINA II BETON !! Parerea mea e ca e chilipir pretul avand in vedere investitiile aduse !!! UPPPPP de la mine SEBA !!!!
                sigpic

Comment

nu mai pun nimic, ca s-ar putea sa n-o mai vand. si pe bucati sau la pret de dumping, sa astept 3 ani dupa unu' care vrea loganul stock cum vine din fabrica, nu astept. asa ca anuntul se suspenda deocamdata...

Comment

daca te hotarasi sa vinzi suspensia sport trimite-mi mesaj

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google