If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta si cu celelalte 2 ,insa tehnica nu ne-a permis. Astept sa te mariti sa-ti iei un nume de familie mai scurt , si sa nu mai faci atatea tutoriale pentru logan; unul singur era de ajuns si aveai placuta TutorialLogan
sorin , am rugamintea daca se poate , am nevoie de o placuta ca cea din poza atasata pana maine seara comanda este ferma iar numarul de telefon il trimit pe pm.
iti multumesc anticipat si astept raspunsul tau daca se poate sau nu.
sa ai o saptamana placuta !
Multumesc Sorin pentru promptitudine, 14:40 si deja am intrat in posesia placutei cu textul "bunic fericit" deci ce pot sa zic in cateva cuvinte, seriozitatea si punctualitatea sunt punctele lui forte ! bafta multa si poate ne mai vedem si cu alte ocazii !
"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
pentru cei care ajung la nationala de la Brasov, placutele comandate le pot aduce personal, astfel veti putea scuti taxele de transport si drumul pana la posta
Vreau si eu un numar de inmatriculare .. B 81 SWG .. si o sa il iau de la tine la Regionala de la Brasov .. ca oricum momentan am masina in service .. se poate ?
Last edited by MihaitzaMCV; 21 February 2011, 15:14.
cine vrea sa-si personalizeze masina cu o placuta personalizata cu nickname-ul si vine la nationala de la Brasov,puteti scuti transportul,pentru ca aduc eu toate comenzile in portbagaj
Salutam !
Asa cum am vorbit si la telefon vreau si eu pentru tractorasul meu placute sa fie pe fond alb si scris negru KOSTACHE si poate le aduci tu la Brasov si atunci discutam si iti dau si banutii !
Sa ai o seara excelenta si daca este mai vorbim la telefon
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment