Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta si cu celelalte 2 ,insa tehnica nu ne-a permis. Astept sa te mariti sa-ti iei un nume de familie mai scurt , si sa nu mai faci atatea tutoriale pentru logan; unul singur era de ajuns si aveai placuta TutorialLogan
Confectionez Placute Auto Personalizate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se aseaza bine numerele de la sorin si xenoanele mele .Attached Filessigpic
Comment
-
am 3 placute facute pentru monstra, la pret redus.Primele 2 la 20 ron si cea mica la 15 ron
Comment
-
salut!
sorin , am rugamintea daca se poate , am nevoie de o placuta ca cea din poza atasata pana maine seara comanda este ferma iar numarul de telefon il trimit pe pm.
iti multumesc anticipat si astept raspunsul tau daca se poate sau nu.
sa ai o saptamana placuta !Attached Files"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
Multumesc Sorin pentru promptitudine, 14:40 si deja am intrat in posesia placutei cu textul "bunic fericit" deci ce pot sa zic in cateva cuvinte, seriozitatea si punctualitatea sunt punctele lui forte ! bafta multa si poate ne mai vedem si cu alte ocazii !"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
Vreau si eu un numar de inmatriculare .. B 81 SWG .. si o sa il iau de la tine la Regionala de la Brasov .. ca oricum momentan am masina in service .. se poate ?Last edited by MihaitzaMCV; 21 February 2011, 15:14.
Comment
-
Salutam !
Asa cum am vorbit si la telefon vreau si eu pentru tractorasul meu placute sa fie pe fond alb si scris negru KOSTACHE si poate le aduci tu la Brasov si atunci discutam si iti dau si banutii !
Sa ai o seara excelenta si daca este mai vorbim la telefon
Comment
Comment