[Vand] Mocheta Capota Portbagaj
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postdaca dai si braduletii in 20 lei,ma bag si eu
Comment
-
Pt. vasile 78: Este realizata din mocheta trafic, folosite de obicei la birouri. Pe spate are un fel de material cauciucat. Este realizata dupa mocheta masinii mele, iar gaurile de prindere doar le semnez cu un marker, urmand ca proprietarul sa le dea la fata locului.
Pt. usr1: Teoretic ar trebui sa mearga si pe faza 2, numai ca mai trebuie decupat aprox. 2 cm. la sistemul de inchidere (unde vine acea masca de plastic neagra pe interior cand este capota ridicata). Ma interesez si iti voi da un raspuns sigur.
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postbradutii aceia se gasesc in vitan ... 5 lei costa /10 buc ...eu de acolo am luat
@adi_77 - ti-am trimis datele,astept coletulsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Agentul NYT si boly76: Astazi pleaca coletele spre voi.
Numai bine!
Pt. usr 1: Pentru faza 2 modelul este identic, insa exista o mare problema: gaurile de prindere sunt diferite fata de faza 1 (unele gauri sunt ovale si deocamdata nu stiu cu ce braduti poate fi prinsa mocheta). Daca gasesti o modalitate inaintea mea, te servesc cu cea mai mare placere
Comment
Comment