mosule , asta e vorba mea pentru capota motor nu se poate face nimic , vreun perete de foc ceva
[Vand] Mocheta Capota Portbagaj
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pt. tataieb12: Incercam, dar cred ca ar trebui pus ceva si insonorizant, nu numai mocheta. Daca doriti doar mocheta, doar pt. a nu se mai vedea capota, pot face un model sa vedem cum iese si daca da bine pe masina il scot pe piata. Depinde de cerere. Va tin la curent.
Comment
-
La diesel are in primul rand rol de antifonare (pt. a nu se auzi zgomotul in exterior). De asemenea, cred ca este realizata dintr-un material ignifug. Deci, in concluzie, nu stiu daca se cade sa se puna la motor o mocheta normala, fara a fi tratata importiva arderii (parerea mea). Cine vrea sa puna o mocheta normala o face pe propria raspundere.
Comment
-
a ajuns astazi mocheta si la mine.
dar eu fiind un baiat de caracter si cu doua perechi de o0, am primit si mocheta din buza portbagajului, din acelasi tip de mocheta.
am fost placut surprins de calitatea mochetei, nu ma asteptam ca grosimea sa fie de 5mm! comprimata, grosimea nu scade sub 3mm. se poate vedea in poze, am pus un pix ca reper.
mocheta din gura portbagajului o sa de-a putin de furca la prindere.
nefiind modelata intr-o presa, se muleaza putin mai greu pe pozitie si asta este cat se poate de normal. asa ca ar fi cateva detalii de precizat inainte de montarea ei sus.
- o solutie ar fi lipirea ei cu cativa stropi de prenadez, nu vrem sa fie pe viata acolo, ci doar sa stea in respectiva pozitie si in timp forma mochetei va deveni naturala. in plus, in caz ca se vrea spalata, fiind prinsa in cateva puncte de prenadez, dezlipirea nu presupune nici un fel de efort sau deteriorarea mochetei
- o alta varianta ar fi lipirea pe caroserie a unei parti de scai velcro si cealalta parte pe mocheta, aici vezi despre ce vorbesc
- o a treia solutie ar fi sa dai vreo 4 gauri in tabla in care sa pui braduleti, dar sincer, nu recomand
- o a patra solutie ar fi prindera a unui holtzsurub prin mocheta, in capacul de plastic de la incuietoarea portbagajului.
- sau pe partea din spate, se pot trasa doua dungi transvesale, pus un dreptar si trasata o linie cu o surubelnita cat sa slabim putin structura mochetei, astfel se modeleaza/indoaie mult mai usor pe curbura de la portbagaj.
din pacate eu am deja mocheta pusa in portabagaj, lipita cu prenadez, acestea fiind un cadou pentru un prieten din serbia. am sa fac o poza cu montajul ei numai peste doua saptamani.
era sa uit, mocheta vine fara gauri, dar pe spate este insemnat locul unde vin facute gaurile. prin aceasta metoda o poti pozitiona mult mai usor fara sa se formeze cute. gaura o poti da cu varful unei foarfeci sau folosesti o surubelnita.
in poza se vede o hartie alba, este foaia cu instructiunile de montaj in portbagaj. ia ziceti voi, cine a mai dat instructiuni de montaj la vre-un produs hand made?
multam adi pentru mocheta, te voi recomanda tuturorLast edited by crististreulea; 5 July 2010, 21:25.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Cristi, multumesc pentru aprecieri! De asemenea, iti multumim si pentru ideile de prindere a mochetei de la baza portbagajului.
Pentru cei interesati, in curand va fi disponibila si mocheta de la baza portbagajului. Din pacate, pentru moment am ceva dificultati cu furnizorul de "materie prima", dar sper ca in 2-3 zile sa le rezolv. O sa anunt pe forum si o sa postez si poze. Va multumesc tuturor pentru intelegere!
Comment
-
Pt. florian 68: Scuze de intarzierea cu care iti raspund, dar asa este in concediu (mai pleci de acasa).
Mocheta este realizata din mocheta trafic si, din pacate, nu se gaseste neagra complet, ci doar negru cu ceva insertii de gri. Exista o mocheta neagra, dar este foarte subtire si nu vreau sa ma injure lumea dupa aceea. In poza pusa in primul post mocheta este intr-adevar un pic mai deschisa. Daca te uiti in fotografiile puse de Cristi Streulea o sa vezi ca nuanta este mai inchisa (am gasit alt distribuitor - care momentan nu mai are pe stoc - astept sa aduca).
Daca doresti, poti sa-mi dai un pm cu datele personale si iti trimit mocheta, dar asta numai dupa data de 18 iulie pt. ca plec in vacanta (valabil pt. toti doritorii de mocheta).
Comment
-
Salutare tuturor!
Din pacate din motive medicale (am suferit o interventie chirurgicala neprevazuta) va trebui sa stau pe bara cam 2-3 saptamani. Imi cer scuze celor care mai doresc mocheta si vor trebui sa mai astepte.
In momentul in care voi fi complet "functional" voi da de stire tuturor.
Multa sanatate!
Comment
Comment