If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
By Kyo -nu mai am geam ceasuri.
Suporti pentru proiectoare berlina-35 lei, proiectoare ph1 cu becuri Osram h11 incluse-140 lei/set.Clemele de prindere a suportilor si proiectoarelor incluse.
ovidiu c2 -
Aparatori noroi fata,noi,de origine PH1-55 lei
Aparatori noroi spate,noi-40 lei
(kit de prindere inclus)
Set protectii aripi subtiri-...55 lei
Set protectii aripi late-...69 lei
Sandu Magnatu -maine dimineata pleaca coletul.
hr.hunter -da,am microfon pentru player-ul Daewoo (foto)sau si cu comanda audio
mario_09-foto
Ok, cat costa microfonul (fara comanda audio)? In poza apare doar cu un cablu scurt. Ai si cablul care face legatura intre mic si mufa din spatele radioului?
Ma mai intereseaza inele de ceasuri de Duster si protectiile de aripa.
Salut.
Ma intereseaza si pe mine daca mai ai o plafoniera cu trei becuri + cablajul si plasticul acela de pus sub plafon si un set de autocolant pentru usi de ph1.
hr.hunter - microfonul nou fara comanda audio 25 lei,mufele care fac legatura intre microfon si cd(inclusiv cablu)-40 lei(foto) lei
Nu am inele de ceasuri de Duster, protectiile de aripa subtiri-55 lei,iar late-69 lei.
casp3r-da,am plafoniera cu trei becuri + cablajul si plasticul acela de pus sub plafon si un set de autocolant pentru usi de ph1.
flavius_VL-nu am extractorul de aer pentru portbagaj,se inlocuieste garnitura la cel existent.Cauta pe forum.
mario_09 instalatie fara joistick-70 lei,cu joistick-95 lei
Nu este nicio diferenta intre ele.
Sa inteleg ca mufele adaptoare contin si cablul care face legatura cu mufa de la cablul microfonului? Pentru ca eu am aceste mufe ISO la player, dar fara cablul pentru microfon.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment