Angel Eyes Logan Ph1 STOC LIMITAT!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pnm nu stiu ce sa zic...mie mi a zis un baiat ca a avut pe masina si i s a topit de la caldura becului:|...altu ca sunt slabe...altu ca se aburesc...
    AdY_JmL_2015

Comment

arata f bine
      sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

@icstrem_no1 si ale mele au necesitat putina munca, sa nu crezi ca sunt perfecte din start. Dupa ce le-am desfacut si le-am reizolat nu se mai aburesc. Oricum alea sunt poze mai vechi. Momentan farurile sunt in garaj si asteapta alte leduri si o vopsea albastra in interior......dar hai ca suntem offtopic
        sigpic

Comment

pana acum nici eu nu am avut probleme cu ele. sunt chiar multumit. Daca mai aplici si cateva sfaturi de la colegii forumisti , nu ai cum sa ai probleme. Oricum la banii astia nu poti sa te astepti sa aiba calitate de Mercedes.
          Anunt valabil. Astept noi doritori!
          Last edited by gabi123ro; 6 August 2010, 23:47.

Comment

mai ai faruri, vreau si eu nr tau, da-mi un pm cu el! ! !
            sigpic
            The MVP

Comment

Mai revin cu un stoc de 4 buc! Ajung vineri! Astept noi doritori! 220 lei/set.
              La 2 seturi comandate reducere 50 lei. Valabil pana pe 05.09.2010.
              Last edited by gabi123ro; 30 August 2010, 12:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

stoc epuizat! thread-ul poate fe inchis!

Comment

Daca mai aduci anunta-ma si pe mine. Sunt interesat de un set. Maine ajung pe la Giurgiu.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google