Butonel avarii - cine vinde?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Butonel avarii - cine vinde?

Am avut o problema cu avariile, problema este intr-unul din thread-urile postate la Probleme tehnice. Ideea este ca cei din service nu au acel buton pe stoc, si nici (zic ei) cei din Pitesti, de la uzina, ceea ce mi-e foarte greu sa cred. Avariile mie in clipa de fata nu-mi functioneaza, si ma gandeam ca poate are cineva de-aici buton de avarii, sa cumpar, ca daca stau dupa aia si comanda lor.....imi trece Daca are cineva (din Bucuresti), il astept cu "oferta"
    Logan Ambition 1.6 8V

Cred ca trebuia sa postezi la anunturi.....
    Vorbeste cu Silviu_79.... da cel de pe masina ce are? chiar nu merge reparat??
    sigpic

Comment

Dap, trebuia la anunturi. Nu, cel de pe masina nu mai poate fi reparat, iar cel nou, care ar trebui sa vina de la Pitesti, nu mai vine de vreo 2 saptamani
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Gasesti sigur la Silviu,si al meu s-a stricat,am vrut sa-l trag afara si..........
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Am vazut in Vitan. Nu ma intreba pretul ca nu-l stiu, n-am intrebat. Mergi sambata sau duminica si vei gasi cu siguranta.

Comment

Am inteles dintr-un thread ca e 5 lei in Vitan...

Comment

Sal! E posibil sa fie vreo problema la acel buton!!!??? Nu de alta dar am cumparat un logan de curand si aveam sub scaunul soferului un buton de rezerva!!)) sau e norocul meu sau o fi deja schimbat si la uitat mecanicul din greseala

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google