Vreau Sa Imi Cumpar O Masina Pana In 1500 Euro Maxim 2000!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Laguna 1,8 nici nu ma gandesc ca papa mult a-si merge pe o solenza dar vreu sa mai schimb si marca iar cileo am vazut la 1700 euro inmatriculat la acla platesc asigurarea,talonul,numerele ,taxa de identificare la rar si taxa de inmatriculare de 52 ron si o am pe nume!

Comment

cielo ca masina au fost super bune si daca sunt intrtinute corespunzator sunt bune si acum , au aer conditionat si servodirectie unele si faza buna cu 1000 ron se face motoru ca nou ma refer la o segmentare ceva ...... si este destul de incapatoare + ca merge super pe gpl si o instalatie pentru cielo este DOAR 900 RON adica doar 9 milioane - boierie tata fata de 2000 la golan

Comment

Eu nu am chef sa ma apuc sa desfac motoru sa il repar ca nu vreu sa o tin mai mult de 1 an daca nu o nimeresc cat de cat o dau mai departe daca se poate!

Comment

in targ sunt rare astra F da...dar cauta si tu pe autovit...saitu lor...bagi sa ti aparu numai opel astra F...sunt cu sutele;)
          AdY_JmL_2015

Comment

Ce parere aveti despre motorul 1,5 disel de pe opel corsa si al acest motor pica injectoarele?

Comment

Ce de cunoscatori pe aici ! Radu eu din cate observ tu cauti o maina BUNA pana in 2000 e si care sa fie si inmatriculata ! Si mai ai si pretentii sa nu lucri la ea , sa nu desfaci motorul sau mai stie ce minuni . pai in cazu asta iati o dacia 1300 , o bibilesti bine de tot si pana in 2000 o faci boboc . Unii de sus zic de laguna si mai stie ce ...aveti habar cat de greu se gasesc piese de laguna 1 ? si ca un motor de 1.6 16v de laguna ia cam 11 l in oras ...la traficu din sibiu de unde e radu ? raspund la intrebarea ta fata de 1.5 corsa .....am condus o gramada dar mai mult 1.7 de pe corsa ...is bunicele dar is cam slabe injectoarele la ele ...zic unii ..dar foarte rare cazuri ! PICA ALCEVA LA ELE !!
              sigpic

Comment

dacieeee? stai asa ca nu e asa!!!straina,sa nu se strice,imariculata si 2000E.Nu e asa ca e visul tuturor?

eu am avut un vw polo din 98,1.9 sdi,intretinuta exemplar,am inlocuit multe la ea,mergea super,230 000km,am vandut-o cu 2000 la cineva din familie,am garantat ca e tot inlocuit,nu are ce sa se mai strice la ea,dupa o saptamana a venit la mine ca s-a stricat nu stiu ce,asta e,dupa 200 000km e posibil sa pic orice si oricand
                Last edited by amitaf; 5 August 2010, 16:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dacie nu imi trebuie mai bine circul pe jos ,corsa gasesti de la 1100 euro pana in 1500 euro!
                  Last edited by radu2008; 5 August 2010, 18:48.

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
                    Ce de cunoscatori pe aici ! Radu eu din cate observ tu cauti o maina BUNA pana in 2000 e si care sa fie si inmatriculata ! Si mai ai si pretentii sa nu lucri la ea , sa nu desfaci motorul sau mai stie ce minuni . pai in cazu asta iati o dacia 1300 , o bibilesti bine de tot si pana in 2000 o faci boboc . Unii de sus zic de laguna si mai stie ce ...aveti habar cat de greu se gasesc piese de laguna 1 ? si ca un motor de 1.6 16v de laguna ia cam 11 l in oras ...la traficu din sibiu de unde e radu ? raspund la intrebarea ta fata de 1.5 corsa .....am condus o gramada dar mai mult 1.7 de pe corsa ...is bunicele dar is cam slabe injectoarele la ele ...zic unii ..dar foarte rare cazuri ! PICA ALCEVA LA ELE !!
                    Piesele de Laguna 1 se gasesc un picut mai greu, sunt multe si la dezmembrari daca te grabesti.Nu suntem noi asa mari cunoscatori dar Corsa e o mica panarama de masina. Ideea era ca Laguna 1 nu prea se strica. Si ca sa nu umble la masina, tu ii recomanzi Dacia 1310? pai omul nu vrea sa se mai murdareasca, sa regleze aprinderea saptamanal, saschimbe bucsele brat si bucsele tirant de 2 ori pe an, sa nu puna o planetara noua si sa tina maxum 1 an, sa nu moara bateria ca nu incarca alternatorul, sa nu dea spaga la ITP pentru orice, sa nu fie oprit in trafic ca sigur ii gasesc ceva in neregula, sa ii rugineasca pragurile, sa nu huruie rulmentii dupa cateva mii de km.
                    Aproape toti am avut Dacia 1310 si daca tii la masina si vrei sa o ai in stare buna de functionare tot timpul, dai bani si te si murdaresti. Gata cu 1310, e pentru cei care n-au mai avut alta masina si de asta au bani. Prin satele pitoresti ale Romaniei, in carpathian garden.
                    Asa ca, decat Dacia 1310 mai bine chiar cutia aia de Corsa. La care nu ne-ai zis totusi ce pica. Eu la Laguna 1 am zis: NIMIC important la 940.000 de km. Doar schimb de amortizoare, niste bucse, fara interventii la motor, cutie viteze, caseta directie, AC si orice altceva important.
                    Numai bine.
                    Last edited by mr.K; 6 August 2010, 08:48.

Comment

Asta cu carpathian garden mi-a placut foarte tare

Comment

Nu poti cumpara mai nimic pana-n 2000 de euro, fara sa te murdaresti de vaselina.
                        Si cu sula-n cur si cu sufletul in rai nu se poate.

Sfatul meu: cauta un Citroen Saxo sau daca ai noroc sa gasesti una care sa nu fie mancata de rugina: Opel Vectra '95+.

PS: uita de Berlina. Daca tot vrei "retro" te poti uita in alta ograda.

Comment

joc cu DACIA!!!
                          AdY_JmL_2015

Comment

la 2000 poti sa iti iei o solenza scala cu aer servo si esti bosssss chiar daca o sa mai pice si la aia, iti garantez ca nu o sa pice la fel de des ca la un golf din 1900 toamna.

una e solenza din 2004 si alta e golf din 95.
                            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Solenza cu notor de 1,9 disel an vazut pe net si este cam 1600-1800 euro acuma nu stiu cat de fiabil este motorul acesta ca vreu sa fie cu motor disel viitoarea masina ca pana acuma numai benzinare am condus!

Comment

tu vrei si pe mama,vrei si pe tata ....da multe mai vrei ,ca in reclama aiadeci tu la 2000 euro vrei sa ai o masina cu de toate si sa mearga si brici.imposibil.daca erau asemenea masini nici nu cumpararm tigaia asta de logan.altii au dat de 5 ori mai multi bani pe un sh care se strica zilnic si tot nu cer atatea de la o masina.cu banii astia faci rost de un harb de pe la bulgari sau te duci afara si aduci o epava la cateva sute de euro.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google