Vreau Sa Imi Cumpar O Masina Pana In 1500 Euro Maxim 2000!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca vrei strict mijloc de transport, ia-ti o dacia berlina cu gpl. E vreo 1000 ron. Insa nu-i masina, e o trocosenie. Avantajul este ca-i ieftina si daca te enerveaza prea tare, o dai la fier vechi si iei 200 ron pe ea

Comment

Pentru cei care calculeaza taxa auto asa din palarie, conform unor calculatoare de taxa de pe site-uri: care e emisia CO2? Aveti vreun document care sa va spuna asta fix? Sau aia de la RAR se apuca de calculat emisiile si afli ca n-ai de dat 500 de euro taxa ci 1500 dupa cum zicea TM80MAT? Faza asta cu anunturile de vanzare gen 1000 euro troaca si taxa doar 180 de euro sunt cea mai mare tzeapa. Daca vreti sa o cumparati, mergeti la RAR mai intai si daca omul nu se impotriveste, stiti exact cat aveti de plata.
      Last edited by mr.K; 10 August 2010, 09:20.

Comment

Nu ti-ai luat masina nici acum sau esti c-am pretentios ,am un prieten a fost sambata la bulgari si a gasit un BMW 525 la 1500euro na mai stat la vorbe a fost multumit de pret si de felu de care arata si a cumparato ,daca stai si te interesezi despre orce masina la toate le gasesti cate o defectiune si daca vroiai sa-ti cumperi vreo masina de 15000- 20000 mai ziceam dar tu care ai un buget de 2000, eu daca eram in locul tau nici nu deschideam topicul asta, la cate pretenti ai ?
        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Originally posted by ionel89 View Post
          Nu ti-ai luat masina nici acum sau esti c-am pretentios ,am un prieten a fost sambata la bulgari si a gasit un BMW 525 la 1500euro na mai stat la vorbe a fost multumit de pret si de felu de care arata si a cumparato ,daca stai si te interesezi despre orce masina la toate le gasesti cate o defectiune si daca vroiai sa-ti cumperi vreo masina de 15000- 20000 mai ziceam dar tu care ai un buget de 2000, eu daca eram in locul tau nici nu deschideam topicul asta, la cate pretenti ai ?
          Frate da sunt banii omului, poate sa stea si 1 an pe ganduri ca doar nu se kk 2000 euro in fiecare dimineata, mai ales pe prafu asta, asa ca genul tau de comentarii nu-si au rostu, fara suparare, te salut

Comment

In primul rand eu nu ti-am adresat tie nici un comentariu daca vrei sa face posturi fale in alta parte nu la adresa mea si in al doilea rand daca radu vrea sa-mi comenteze ceva imi afirmeaza el nu tu,eu cu radu na-m nimic ,doar i-am zis ca este pretentios,chiar l-am sfatuit sa-si ia un cielo,salutare
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
              se poate calcula crull ......ai dreptate ! nu te contrazic cu nimic ! in schimb cand te duci la RAR ....te poti trezi ca aia iti calculeaza o masina euro 3 si ei scot euro 2 si sa vezi atunci ce distractie o sa fie ....
              Da eu sunt mai in urma se pare, asa se calcula cu exactitate acum ceva timp pe site la mfp cred ca era, acum vad ca trebuie sa te duci la rar sa vada ala ce noxe iti ies pe teava si nu se mai ia in calcul norma de poluare specificata de fabricant.
              Last edited by crull; 10 August 2010, 19:59.

Comment

Pai norma de poluare specificata de producator e pentru troaca noua, dar daca acum papa ulei cu litrul sa vezi atunci noxe pe teava, ca nu se mai vede nimic in hala la RAR cand o ambaleaza. Iar masinile vechi nu au toate in documente emisia de CO2. Tabele sunt la RAR dar tot va pun pe tester. Nu mai spun ca noxele se dau peste cap si de la o bujie defecta sau un catalizator ce nu finctioneaza bine, pentu ca niste noxe reale implica arderea in totalitate a carburantului.

Comment

Chiar iti trebuie o taraboanta de maxim 2000 euro?...nu stiu daca merita bataia de cap. Ia-ti mai bine un scooter de calitate si gata.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ionel89 are dreptate,cu gramatica sta mai prost

Comment

ai dreptate cris_iasi ! Si sa ii vezi pe aia de la rar ! Deci in fata mea era unu cu un ford focus din 2007 .....adus din italia ...volan pe stanga ....era ingrijit bine ! Aia cand o pus-o pe stand io scos euro 2 proprietarul o crizat .....numa de bine io urat .......io amenintat pe aia ca dupa ce iesa din tura ii asteapta afara la o discutie ) !!! Ce sa mai zici ?
                      sigpic

Comment

Inteleg si eu nervii tipului cu Focusul, din 2000 Focus era deja in norma euro3, ala din 2007 era sigur euro 4, cum naiba sa-l scoata euro 2?
                        Imi aduc aminte o discutie cu cineva care a avut un Ford sh din 2000 norma euro 4 ziceea dealerul (putin probabil pentru productie 2000, da toti isi lauda marfa), la RAR era euro 2 dupa smecherii de acolo si nu a reusit sa rezolve nimic pana nu a facut testul dinamic al motorului, test care a dovedit ca masina este euro 3(real). Dar acest test se face tot de catre RAR Voluntari, si costa 21 mil.de lei in 2007. Adica vreo 650 de euro pe atunci.
                        Asa ca, nu spuneti hop pana nu sariti, la RAR.
                        Eu zic sa-i faceti o mica pregatire inainte: schimb ulei, bujii, filtru are, si combustibil cat mai bun. O sa merite.

Comment

in final ai cump ceva?
                          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Sfatul meu :

mergi cu taxiul...ca cati bani ai tu ptr masina...taxiul e mai ieftin.
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

hai fratie ia ti odata o masina ca ai pus lumea pe jar si contradictorii pe aiciai facut 3 pagini
                              AdY_JmL_2015

Comment

Si-a luat abonament la RATP. Pe cativa ani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google