Vreau Sa Imi Cumpar O Masina Pana In 1500 Euro Maxim 2000!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sa Imi Cumpar O Masina Pana In 1500 Euro Maxim 2000!

Dupa cum spune si titlul vreu sa imi cumpar o masina sa ma pot deplasa de la punctul A la B ieftina de intretinutsi piese sa se daseasca usor.Ma gandeam la un golf 3 cu motor de 1,6 sau 1,9 tdi dar la acest motor impozitul si asigurarea RCA sunt cam mari .Toate aceste motoare au peste 200000 km dar asta este si nu ma pricep sa imi dau seama in targ daca papa sau nu ulei , dupa ce o cumpar nu vreau sa ma apuc sa desfac motoru si sa il repar.Preturile sunt inte 1600-1200 euro neanmatriculate la care se mai adauga taxa de 250-380 euro si la RAR taxa lor de 600-900 ron iar cele inmatriculate recent pe RO au preturi de 2250- 2600 euro, voi ce ma sfatuiti sa fac si ce marca sa aleg?

Nici un sfat pana acuma?
    Last edited by radu2008; 2 August 2010, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

eu zic sa ti iei un opel astra F...cu vreo 1300 asa plus taxa plus una alta iesi la 2000E...plus ca e o masina ieftina de intretinut...acu tu sti
    AdY_JmL_2015

Comment

M-am gandit si eu la astra f dar cand am fost in targ erau numia 3-4 de vanzare pa cand golfuri 3 erau cu gramada si aveai de unde sa alegi inca mai caut masna potrivita acuma sa vedem ce se iveste!

Comment

Vrei neaparat sa fie nemtuza? poti gasi si logan pana in 2000 euro si ar mai fi solenza. acum tu sti ce vrei...
        zoom-zoom

Comment

eu in locu tau as lua un golf 3 1.9 tdi ......consum mic , trage bine , si piese pt ea gasesti in prostie si la preturi de tot rahatu . gasisem volan gti cu 150 ron , faruri cu lupe de golf 4 si arcuri sport la 350 ron toate .moca ! stiu asta pt ca in ultimu timp numa asta am condus ..1.9tdi ! pana la urma is banii tai si tu faci ce vrei cu ei !
          sigpic

Comment

Renault Twingo 2000 - 2002

Daca mergi mult prin oras e perfect un Renault Twingo din 2000 - 2002.

Cele cu motor de 1.2 consuma foarte putin.

Nu o sa iti vina sa crezi cat spatiu este in interior la o asa buburuza de masina.

Bancheta spate poate culisa pentru a face mai mult loc la picioare in spate sau pentru a mari portbagajul.

Din cate stiu Twingo urile nu au probleme cu rugina spre deosebire de Golf urile 3 la care cam da rugina la pragurile din fata si pe dedesubt.

De asemenea mai poti cauta un Clio din 2000 cu motor de 1.4 pe benzina ca cel de pe Logan.
            Logan GPL 1.4

Comment

Renault Laguna 1- 1.9 Dtci din 1999- 2000 de euro sau un Laguna 1 1.6 benzina cred si mai ieftin. Se compara o panarama de Golf 3 cu asa ceva? Spatiu, stabilitate, plus ca e alta clasa Laguna, superioara. Am mai zis pe un topic azi, la servici am o Laguna 1-1.6 benzina care bate spre un milion de km la bord si inca merge foarte bine.
              Last edited by mr.K; 3 August 2010, 14:42.

Comment

Sa stiti ca mi-am cam schimbat putin optiunea care era fixata pe golf 3,acuma ma mai uit si dupa renault clio si laguna numai nu prea cred ca o sa gasesc pana in 1500 euro ne inmatriculata !

Comment

Am vazut o Laguna din '98 da era 1.8 benzina la 950 de euro neinmatriculata, dupa stiinta mea taxa ar fi de max cateva sute de euro. Cred ca si inmatriculata gasesti una in jurul sumei de 1500 de euro, dar anul va fi '95-'96.

Comment

eu sincer nu-ti recomand o masina "pe viata" adica o buda de acum 15-20 de ani , ia-ti una cu un euro 3 macar si daca poti macar dupa anul 2000. Probabil o solenza se incadreaza in pret, vre-un matiz desi e prea feminin , sau daca nu vre-un gandacel in 2 usi
                    Pain brings out the truth in us all...
                    ...how much truth can you stand?

Comment

Dece nu iti ei un cielo ,la 1500 iti ei una destul de buna
                      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Decat sa-ti iei o masina pana in 2000 E, mai bine nu-ti mai iei deloc. Asta ti-o spune cineva care inainte de Logan a avut numai sh-uri d-astea antice, gen, din anii 90. Nu o sa te plictisesti deloc, o sa-ti ocupe tot timpul si o sa-ti cheltui toti banii pe "ragalie".
                        Vad la tine in semnatura ca vrei sa-ti iei categoria A, mai bine astepti pana iti iei permis, si la 2000-2500 E, gasesti o "mobra" frumoasa fabricata dupa 2000.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

nu vrei un bmw la 2000 euro nou?avea la polus center cluj.doar ca avea pedale.

Comment

Eu ma refeream la CBR F4i, R6, GSX R. E adevarat ca si astea au pedale, dar au cu totul alte functii.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

serios,am fost la polus si aveau biciclete bmw de la 2000 lla 3500 euro:Eu ii recomand sa ia una la 2000 euro,cel putin e noua,intretinere ieftina,nu consuma mult,transmisia e pe lant nu mai trebuie sa o inlocuiasca la 60 000,nu mai are 4 ci 2 cauciucuri de inlocuit si bomboana de pe tort : este BMW.)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google