[vand]/[schimb]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand]/[schimb]

Stimati domni,

Mai intai doresc sa multumesc tuturor membrilor acestui forum. N-am fost eu activ pe acest forum, dar va asigur ca am parcurs foarte multe thread-uri si am invatat multe de la membrii cu experienta.
    Din nefericire, situatia urata in care ne aflam ma forteaza sa ma cam despart de buna mea prietena, care nu m-a lasat in drum niciodata, nici la +40 de grade, nici la -27 (cat am avut in ianuarie 2010). Speram sa nu fiu nevoit sa o dau, chiar ma gandeam ca va fi mult timp in familia noastra.

Prin urmare, vand/schimb:

Dacia Logan 1.4MPI, productie iulie 2007, ~45000km, gri, 2 airbaguri, ABS, servo-directie, faruri ceata, geamuri electrice fata, Cd-MP3 Panasonic, boxe Sony, inchidere centralizata.
    In foarte buna stare de functionare, fara zgarieturi, revizii la timp, tinuta in curte, rulata mai mult in afara orasului pe drumul european E85, nu bate nimic pe ea, nu a fost rulata pe drumuri accidentate, nu a fost supusa la sarcini mari.
    Pret usor negociabil, include si: 1 set cauciucuri de iarna Kleber (noi), piese distributie, 1 set lanturi noi, neutilizate.
    Variante: Vw Golf 3, Polo, Fiat Punto, Renault Clio/Twingo, Opel Corsa, Tigra, Astra, Ford Fiesta/Ka, Daewoo Cielo, INMATRICULATE in RO (nu ma intereseaza combinatii cu masini inscrise in tari exotice, precum Texas de Bulgaria), cu valoare pana in 2000E + diferenta.
    MASINA NU ARE AER CONDITIONAT.

Pentru informatii supimentare, va stau la dispozitie:
    tel: 0766.479.180; 0731.200.105;
    E-mail: ghiorghyos@yahoo.com

Florin Constantin
    Buzau
    Attached Files

ce pret are?
    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

[vand]/[schimb]

A... n-am trecut pretul. Stupid.

3.800 Euro.

Comment

tare faza. cica nu a fost rulata pe drumuri accidentate iar pozele sunt facute pe macadam.
        Bafta la vanzare!
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Originally posted by usurelu_okok View Post
          tare faza. cica nu a fost rulata pe drumuri accidentate iar pozele sunt facute pe macadam.
          Bafta la vanzare!
          Multumesc pentru urari!

Pozele au fost facute in fata casei bunicilor. Care e la 15 KM de orasul Buzau. Deci nu pe traseu de off-road, prin Bucegi...

Succesuri.

Comment

Vanduta... acum face taxi prin Vaslui.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google