[VAND] Oglinzi Prestige Si Duster-SH-100 Lei

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca-mi aduci si sticla pe stanga

Comment

uite cam asa arata pe un harb de Logan
      Attached Files

Comment

Multumesc pentru foto.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
          uite cam asa arata pe un harb de Logan
          sa inteleg ca ai oglinzi de duster... pune si tu mai multe poze, din mai multe unghiuri, si eventual si cu ele pliate. multumim.

P.S montajul a fost greu? a mai necesitat alte gauri sau alte ajustari? mufele se potrivesc cu cele de logan sau trebuie sa faci tu legaturile?

Comment

se potrivesc la limita gaurile, aceleasi holzsuruburi, si se pliaza ca alea de megane/clio. cu ocazia asta am antifonat nitel usile, dar asta e alata poveste....

Comment

si pozele ..... din alte unghiuri?

Comment

te uiti la orice duster n-am avut chef de poze ca era un frig de mureai si ma grabeam. pliate arata ca cele de megane 2, sa zicem. adica corpul oglinzii se invarte pe acel piciorus, nu este tip "balama" ca la mcv.

Comment

totusi daca esti bun cu noi pune si noua mai multe poze cand ai timp. mersi mult

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                    te uiti la orice duster n-am avut chef de poze ca era un frig de mureai si ma grabeam. pliate arata ca cele de megane 2, sa zicem. adica corpul oglinzii se invarte pe acel piciorus, nu este tip "balama" ca la mcv.
                    nu ies prea in afara?? mie asa mi se par..

Comment

• ceva oglinzi de mcv... negre ? electrice sa fie

Comment

• @Loganu-da am, 90 de lei perechea fara sticle.Foto maine .

Comment

• m-ar interesa si pe mine 2 oglinzi prestige cu capac argintiu manuale
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Nu am avut manuale,doar electrice dar s-au terminat.Anunt valabil pt cele de Duster.Maine foto cu oglinzile de Duster pe un Logan in trafic.

Comment

• si nu o sa ami ai nu poti face rost?
                              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• De oglinzi manuale nu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google