[VAND] Oglinzi Prestige Si Duster-SH-100 Lei

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am un logan din 2005 model laurette cu toate dotariile inclusiv oglinzi electrice ..ce i ai putea recomanda sa pun,sa moific,,adika nu stu sigur..ori sa pun de MCV sau dastea de Ph2 ..? car sutn mai ok..zi mi u pret pt unele care am eu nevoie ,,dastea electrice si cu dezaburire tot... si ma poti rezolva si cu oglinda la ele? ms
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
    Simply Stance

Comment

• floppinel nu te mai agita atat, razvanamza cauta de duster

Comment

• Nu am facut referire neaparat la userul care cauta de duster si nu ma agit deloc. Doar ce am postat o informatie care am crezut ca e utila unor membrii ai acestui forum, nu ca postul tau care nu isi are rostul.
        Nu am nici un interes pe site-ul respectiv..doar ce am cautat pe google 2 min, ma gandeam sa imi iau si eu niste oglinzi de prestije...si tot vedeam ca e criza de geamuri. :P

Pentru userul cu geamurile de duster ii recomand sa cumpere de prestije si sa le taie cu diamantul pe forma oglinzii de duster , si apoi sa refaca traseele de pe spate.....asa ca o gluma )))
        Last edited by floppinnel; 2 February 2011, 21:40.

Comment

• ti-as putea sugera sa tii in mana o oglinda de prestij si una de duster si apoi sa scrii ce ai constatat sa nu crezi ca sunt toti blegi pe aici

Comment

• ai niste PM-uri de la mine ms frumos
            Simply Stance

Comment

• nimic de oglinzi? ma intereseaza niste oglinzi de prestige electrice si capac rosu.. astept un smen
              Simply Stance

Comment

• ma intereseaza un set de oglinzi prestige electrice cu capac rosu....si cu tot cu sticla(oglinzi) si incalzite.
                un pret si un termen de livrare.ms

Comment

• Oglinzi electrice de duster SH 100 lei perechea fara oglinzi.
                  Attached Files

Comment

• sticlele originale sunt doar 66 de lei la un anumit dealer, am luat eu. sariti pe ele, sunt super...

Comment

• Oglinzi electrice de Duster SH 100 lei perechea fara oglinzi.

Comment

• oglinzi de prestige pe albastru marin electrice cu degrivare ai?

Comment

• tot asa as vrea si eu ,oglinzi prestige electr. culoarea capacului sa fie albastru marine poate ai ceva??
                          sigpic

Comment

• oglinzile de duster le mai ai?

Comment

• @jambon,MIRAX-nu am oglinzi sh Prestige,doar noi,de origine la 270 lei perechea.
                              @decepticon-da,cele din foto.

Comment

• oglinzile de duster se potrivesc la logan cu sau fara modificari?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google