Cumpar Dacia Logan MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Dacia Logan MPI

Cumpar Dacia Logan, Ofer ~13.000 lei.

- Atentie! Masina sa fie cat mai stock posibil.
    - unic proprietar, fara intermediari.
    - motor 1.4 MPI
    - minim 2 airbag-uri (sofer+pasager)
    - an minim 2006
    - maxim 15.000km/an
    - fara accidente
    - preferabil alb sau gri (culori deschise)
    - carte service
    - nu taxi

Vanzatorul trebuie sa fie de acord cu un test complet intr-un centru autorizat. Cheltuiala cu testul va fi suportata de mine.

In mare vreau o masina fara rugina la care sa nu bata rotile, planetarele sau mai stiu eu ce.

Ii rog pe cei interesati sa expuna poze si detalii pe forum.

^up^........

Comment

Am un logan 1.4 cu gpl din fabrică laureat cu 64000km dar pretul este mai mare decât zici in anunt.

Comment

up
        Cel putin pana la sfarsitul acestei luni nu pot oferi mai mult de 13.000 lei.

Comment

3000 de euro din 2006 incoace nu gasesti nici fara AC.

Comment

Ambiance si Preferance nu au AC, nu sunt sigur de ambiance daca din 2006 era optional airbag-ul pt pasager, in rest am gasit din 2007 Ambiance cu 2 airbag-uri sau cel putin asa zice proprietarul.

Comment

Cumpar Dacia Logan MPI , asta ai zis, nu ca ai avea ceva impotriva sa fie cu AC, adica musai Ambiance. Pai si eu ce am spus? Ca nu gasesti nici Ambiance sau Preferance la banii astia, din 2006 incoace, stare perfecta si fara multi km. Doar sa plece careva din tara sa vanda la viteza.
              Last edited by mr.K; 12 August 2010, 15:30.

Comment

am eu logan din 2004 cu AC,air bag sofer +pasager
                31600km,gri dar cer mai mult de cat oferi tu
                id messenger:merlan.alexandru

Comment

Da Cris_Iasi am spus ca vreau un Logan pe benzina si am pus cateva conditii de baza, un minim. Daca-mi face cineva o super oferta pentru un Logan Prestige la 3000E eu sa-l refuz?

Probabil voi fi nevoit sa mai adaug niste bani dar cum am spus mai sus nu mai devreme de sfarsitul lunii.

Bullet88 nu vreau masina mai veche de 2006.

Comment

Am dat-o eu pe a mea cu 64.000 km din 2006 (motor 1.4, 2 airbaguri, AC, servo) cu 155 de mil... si nu avea nici o buba mecanica (doar una estetica, aripa fata stanga usor indoita). Eram constrans de situatie sa fac rost de bani... deci se poate.

Comment

up, ca se poate

Comment

Mda ....! unu vrea masina inamtriculata si buna pana in 2000 e si altu vrea logan 1.6 neaparat dupa 2006 si cu suma de maxim 3000 e ))stie cris_iasi despre ce vorbesc !! ce sa zic ) BAFTA sa ai )
                        sigpic

Comment

Sa lamurim putin situatia, din neatentie am crezut ca, Cris_Iasi incearca sa-mi spuna ca nu gasesc Logan fara AC din 2006. Bun... greseala mea.
                          Apoi unde scrie ca vreau neaparat motor de 1.6L?

Va rog sa va abtineti daca nu aveti ce caut.

Comment

Am eu unul cumparat in 2007, 55000 km, cu arcuri sport si sistem de franare fata schimbat cu unul mai performant. 4000 euro.

PS: ceilalti va rog sa va abtineti de la comentarii. Atat poate, atat ofera.

Comment

daca te intereseaza un laureat 2006 2 airbaguri geamuri electrice fata spate oglinzi electrice comp de bord proiectoare bi-xenon 35w 8000k jenti ART 15" car-kit bluetooth tun de bass lumini bord schimbate AC folie omologata Masterfoll vopsea originala alba stare absolut exceptionala pret in orice caz peste 4000euro

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google