pigo cum e sistemul de prindere la suportul pentru ochelari, ai ambele piese, vreau si eu una daca ai si partea de prindere, pentru ca vreau sa o prind in locul manerului de pe plafon din partea soferului.
Vand Manere Interioare Cromate,plafoniere Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am primit azi plafoniera,desi cred ca era singura murdara din toate care le ai,din poze se vede ca astea din fata is noi,sau aproape,a mea se vede ca a fost folosita.In fine,conteaza ca e functionala.Imi spune careva unde gasesc mufa ca sa o leg in spate?Vreau sa o pun ca si a doua plafoniera.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostAm primit azi plafoniera,desi cred ca era singura murdara din toate care le ai,din poze se vede ca astea din fata is noi,sau aproape,a mea se vede ca a fost folosita.In fine,conteaza ca e functionala.Imi spune careva unde gasesc mufa ca sa o leg in spate?Vreau sa o pun ca si a doua plafoniera.
toate plafonierele sunt folosite,sunt demontate de pe renault megane,masini din anul 2006-2008........murdara la ce te referi?
eu am montat doua la fel.........de murdare(cred ca te referi la zona de butoane),o sa rog ce-i care aduc masini la dezmembrari sa spele inainte masinile interior si exterior
o zi buna
Originally posted by B-64-MVP View Postpogo mai ai suporti ochelari, da-mi un pm daca da si ce date iti trebuie.
maine sunt in bucuresti
Comment
-
Salut.
Daca citeai tot vedeai ca am pus si eu aceeasi intrebare.Vin la oglinda de megane.
Eram si eu interesat,dar nu am megane
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
vreau si eu 2 plafoniere. se pot aduce si mufe pt ele?Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
Comment