[Cumpar] Capace Jante Aliaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Cumpar] Capace Jante Aliaj

cumpar capace jante aliaj pt jantele din poze,sunt copii ATS facute de ALULINE jantele sunt pe 16 inch/7j/26 ET,cine are sau poate face rost ma poate contacta prin PM dau la nr de tel. 0727900074 dupa ora 20:00....stima all
    Attached Files
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

sa-ti dau un pont ! vezi k sunt sprayurile alea de vopsea auto si sunt de mai mjulte modele, eu mi-am facut capacele din capacu de la spray auto, se potriveste perfect, nu arata foarte extra dar sigur nu o sa til le fure nimeni !
    logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

asa ai vrea sa arate nu?

ce diametru are gaura pt capacul pe care il cauti. poate poti pune si alt model de la alta firma.

Bafta !
      Attached Files
      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Salut.
        Dupa cum arata eu cred ca trebuie sa vin pe toata suprafata sa acopere si prezoanle.
        E doar o parere
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

imi trebuiesc capace sa astupe si prezoanele,daca se observa in poza,intre prezoane are o gaura cu filet special pt a pune un asemenea gen de capace,stima

astept oferte !!!
          sigpic

Comment

anunt valabil,up !!!
            sigpic

Comment

Salut!...O informatie...Am si eu modelul asta dar sunt pe 15 7j...doar ca nu se potirvesc pe butuc..se pot lua la strung(adica nu imi intra pe butuc..sunt mai mici).Multumesc!

Comment

ai incercat sa pui un capac de la o janta de aliaj de logan? model sinaia sa vezi daca se potriveste? dupaia acoperi scrisu si vopsesti ...
                sigpicMy ride

Comment

Ca sa nu mai deschid un alt topic o sa postez aici. Am si eu acelasi model de jante si imi trebuie capac la ele. Ori capac central care sa acopere doar butucul ori sa acopere si prezoanele. Daca stie cineva unde se pot gasi dau o bere.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google