cumpar capace jante aliaj pt jantele din poze,sunt copii ATS facute de ALULINE jantele sunt pe 16 inch/7j/26 ET,cine are sau poate face rost ma poate contacta prin PM dau la nr de tel. 0727900074 dupa ora 20:00....stima all
[Cumpar] Capace Jante Aliaj
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sa-ti dau un pont ! vezi k sunt sprayurile alea de vopsea auto si sunt de mai mjulte modele, eu mi-am facut capacele din capacu de la spray auto, se potriveste perfect, nu arata foarte extra dar sigur nu o sa til le fure nimeni !logan 1,5'DCI /85cp.
-
asa ai vrea sa arate nu?
ce diametru are gaura pt capacul pe care il cauti. poate poti pune si alt model de la alta firma.
Bafta !Attached FilesProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Salut.
Dupa cum arata eu cred ca trebuie sa vin pe toata suprafata sa acopere si prezoanle.
E doar o parere
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Ca sa nu mai deschid un alt topic o sa postez aici. Am si eu acelasi model de jante si imi trebuie capac la ele. Ori capac central care sa acopere doar butucul ori sa acopere si prezoanele. Daca stie cineva unde se pot gasi dau o bere.sigpic
Comment
Comment