Asa cum scrie si in numele threadului vand toba finala sport Carub cu , cap ars .....o dau pentru ca e mult prea zgomotoasa fata de ce vroaim eu ....pret 200 lei usor neg (pretul de achizitie a fost 200 lei fara sistemul de prindere ) In momentul de fata toba nu trebuie decat sudata ...in rest are tot sistemul de prindere facut la Stelco + silencer
Vand Toba Finala Sport Carub
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Radu- in general pe diesel toba sport e mai mult de design - nu prea face zgomot
@Iamagi - nu vreau sa fac schimb pentru ca nu mai vreau sa imi pun finala sport ...raman cu cea stockIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Pretul este de 200 neg ...si se vinde cu tot cu sistemul de prindere ...la cumparare toba vine simpla fara colierul de prindere ....in momentul asta ca sa o pui pe masina trebuie doar taiata toba initiala pusa asta si sudata ca in rest totul e calculat pentru traseul de 1,4 si 1,6
Cai nu castigi in plus ....doar senzatia ca trage mai tare de la zgomot
@Joker - nu s-au dus in totalitate dar e cam zgomotoasa pentru ce imi doream eu ....am ascultat toba prima data la Dada si a fost ok ...nu ma asteptam la diferenta asta avand in vedere ca am motor mai micLast edited by gmv97; 22 August 2010, 11:36.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
DAR daca la toba ai silancere -ul ala ce te ami deranjaza?
te mai deranjaza? se aude tare rau?mai atre ca a lu mateo?sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
Comment