Vand Toba Finala Sport Carub

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Toba Finala Sport Carub

Asa cum scrie si in numele threadului vand toba finala sport Carub cu , cap ars .....o dau pentru ca e mult prea zgomotoasa fata de ce vroaim eu ....pret 200 lei usor neg (pretul de achizitie a fost 200 lei fara sistemul de prindere ) In momentul de fata toba nu trebuie decat sudata ...in rest are tot sistemul de prindere facut la Stelco + silencer
    Attached Files
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Crezi ca pe un diesel 1,5 s-ar auzi cat de cat frumos?

Comment

Iti dau eu tot una sport care se aude mai incet .
      sigpic

Comment

@Radu- in general pe diesel toba sport e mai mult de design - nu prea face zgomot
        @Iamagi - nu vreau sa fac schimb pentru ca nu mai vreau sa imi pun finala sport ...raman cu cea stock
        sigpic

Comment

da ceva putere in plus?
          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

da , " sasa cai frumosi "
            Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

gata pasarelele ? ti s-au linistit ? asa am patit si eu Spor la vanzare!!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

pai e zgomotoasa si cu silencer?!?cat vrei pana la urma pe ea?ca ai scris cat ai dat dar cat ceri nu?astpt msg
                AdY_JmL_2015

Comment

Pretul este de 200 neg ...si se vinde cu tot cu sistemul de prindere ...la cumparare toba vine simpla fara colierul de prindere ....in momentul asta ca sa o pui pe masina trebuie doar taiata toba initiala pusa asta si sudata ca in rest totul e calculat pentru traseul de 1,4 si 1,6
                  Cai nu castigi in plus ....doar senzatia ca trage mai tare de la zgomot
                  @Joker - nu s-au dus in totalitate dar e cam zgomotoasa pentru ce imi doream eu ....am ascultat toba prima data la Dada si a fost ok ...nu ma asteptam la diferenta asta avand in vedere ca am motor mai mic
                  Last edited by gmv97; 22 August 2010, 11:36.
                  sigpic

Comment

150 ron e ok ? ..daca vrei da un pm.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

DAR daca la toba ai silancere -ul ala ce te ami deranjaza?

te mai deranjaza? se aude tare rau?mai atre ca a lu mateo?
                      Last edited by grecu_28golan; 22 August 2010, 16:53. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                      Simply Stance

Comment

Din pacate mult mai tare
                        sigpic

Comment

Salut!As fii interesat de toba.Da-mi un pm cu un id de messenger sau un numar de telefon.

Comment

astept un id sau nr de tel pe privat!daca are deja inel si partea aceea sudata...presupun ca imi i a mai putin astia la montaj no?
                            AdY_JmL_2015

Comment

Se poate inchide ...toba s-a vandut
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google